Tabara Engleza, Scotia, Edinburgh, Fettes College, 2018, 9 Iul – 11 Aug (4)

Tabara Engleza, Scotia, Edinburgh, Fettes College, 2018

Dragi parinti, salutari din tabara engleza de la Fettes College! πŸ™‚

Prima saptamana din tabara de la Fettes College se apropie de sfarsit,insa ne asteapta un weekend plin de activitati si excursii. πŸ™‚ Astazi,dupa masa de pranz vom pleca in Edinburgh pentru putin shopping si free time. Maine si poimane avem excursii,dar despre asta va povestim mai tarziu.

Ce putem sa va spunem acum este ca ne distram de minune,miercuri am avut Murder Mistery unde toti copiii au avut de rezolvat un caz foarte important. Impartiti in 9 grupe,toti au avut de cautat indicii prin campus despre locul unde a avut loc misterioasa crima,ora si arma care a fost folosita. πŸ™‚ Excursiile cu clasa nu au lipsit nici ele,fiecare grupa a avut cate 2 excursii saptamana aceasta,iar saptamana viitoare ne asteapta alte 2. Nici activitatile din campus nu au lipsit,copiii au avut de facut un filmulet,au pictat tricouri,au exersat dansuri pentru seara de Talent show si au avut de facut o racheta din diferite materiale.

Talent show-ul care a avut loc aseara a fost cu adevarat uimitor. Copii din diferite tari ne-au incantat cu dansurile lor,altii au ales sa cante la pian,sa ne faca o demonstratie de karate sau pur si simplu sa cante. Am filmat cate putin din fiecare reprezentatie,ca sa va faceti o idee πŸ™‚ O felicitam pe Elena,care a ales sa faca parte din trupa de dans Flamenco si care s-a descurcat de minune,avand in vedere ca a avut la dispozitie doar 2 zile sa invete dansul. Ne puteti auzi pe fundalul filmuletului cum o sustinem! Am promis ca la seara internationala vom pregati si noi ceva special,deja repetitiile au inceput dar nu ne-am decis inca ce melodie vom folosi. Seara s-a terminat la fel de energic cu cateva dansuri afara,dupa ce am vazut atatia copii talentati, ne-a venit si noua cheful de dans asa ca ne-am consumat energia ascultand muzica si dansand. πŸ™‚ Veti vedea multe poze jucand ping pong,este un adevarat turneu aici,miza cea mai mare fiind sa ma bata pe mine πŸ™‚ Nu au sanse….?

Cativa copii au vrut sa invete sa cante la chitara,iar Patrick, Group Leader-ul copiilor din Dublin a fost foarte amabil si i-a invatat cateva trucuri.

Seara,cat am stat toti si am jucat ping pong, ne-am pregatit si o mica gustare,paine prajita cu unt si gem. Vremea de aici este de vina,ne este foame mereu. πŸ™‚ Cam atat momentan, ne pregatim de un weekend β€œEPIC”, asa cum il numesc copiii. πŸ™‚

Va pupam!

Ale&Fettes Squad

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla inΒ tabara de la Edinburgh, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos,Β care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!