Tabara Engleza, Canada, Toronto, Ryerson University, 2018, 22 Iul – 4 Aug (7)

Tabara Engleza, Canada, Toronto, Ryerson University

Noi vesti de pe teritoriile canadiene! Din tabara Engleza Toronto Ryerson University, Canada.

Cat de rapid au trecut zileleJ. Cu vizite minunate, distractie in sala comuna, cu oboseala, lipsa de chef de ore sau activitati seara, cu mici indispozitii, insa am ajuns la final.

Miercuri, dupa lectii, pentru ca vremea nu a fost prea draguta cu noi, in loc de plaja am participat la Scavanger Hunt competition, unde unii chiar s-au distrat si toti au incercat sa fotografieze obiectivele din lista cu 40 de intrebari. Doua ore am fost detectivi in devenire, cautand reperele solicitate. Echipa formata din Iulia si 3 fete din Mexic, a castigat locul I: o cutie cu dulciuri, care a fost impartita si cu cei care s-au situat pe locul al doileaJ. Seara am avut programata vizita la Art Gallery of Ontario, destul de interesanta, insa clar nu pe placul tuturor, mai ales al baietilorJ.

Joi ne-am indreptat spre faimosul castel Casa Loma (Hill House), construit intre 191 – 1914 pentru afaceristul Henry Pellatt si al carei constructie a costat 3.5 milioane de dolari. Insa acesta a locuit doar 10 ani in cladire, deoarece din cauza dificultatilor financiare, nu a mai paltit taxele si statul a consfiscat clarirea. Istoria acesteia este foarte interesanta, locul servind mai multor activitati de-a lungul timpului, acum devenind muzeu. Seara ne-am bucurat de un barbecue party, in parc, unde fiecare a mancat hot dog, sau hamburger, apoi a dansat si folosit aparatele din parcul de copii, simtindu-se excelent.

 

Mai avem 2 zile de distractie. Azi la ora 11.30 copiii au Graduation – primesc diplomele si prezinta si un scurt program artistic, pe grupe. Dupa-amiaza vom avea o plimbare cu vaporul pentru a ace Turul Insulelor de pe lacul Ontario, din zona orasului Toronto. Vienri seara avem petrecerea de ramas bun, cu 2 evenimente: seara talentelor, urmata de disco. Apoi urmeaza impachetarea bagajelor, cata placere….

 

Sambata, dupa ce lasam bagajele la receptie, avand in vedere plecarea seara, vom face o vizita la Parlamentul Ontario iar apoi ne vom odihni in Hyde Park, unde avem piscina, terase si terenuri de sport, sau putem pur si simplu sa ne relaxam pe iarba: fiecare va face ce alege.

 

Toate fotografiile va vor fi transmise prin transfer, la intoarcerea din tabara, inclusiv cele din ultimele 2 zile, de vineri si sambata.

 

Va asteptam duminica la ora 20.00 la aeroport!

 

Cu drag,

 

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Canada, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!