Tabara limba Germana, Germania, Munchen Adventure, 22 Iul – 5 Aug (12)

Tabara limba Germana, Germania, Munchen Adventure

Dragii noștri, revenim din tabara germana Munchen Adventure.

 

Încă ne bucurăm de vremea minunată de afară așa că astăzi am putut întreprinde o sumedenie de activități în aer liber. Am jucat volei, badminton, tenis de masă, fotbal, baschet etc. În plus la activitățile de după-amiază am avut atât mountainbike și caiac cât și posibilitatea de a merge la lac doar pentru a face baie și plajă. Cei mai obosiți au ales ultima variantă și nu au greșit deloc pentru că soarele i-a însoțit până spre seară. Au putut să se delecteze cu o inghețată sau un suc, să inoate sau pur și simplu să lenevească sau să joace ceva cu noii prieteni internaționali.

Pentru cei pasionați de biciclete, această ultimă tură de mountainbike din tabără a picat numai bine, jumătate dintre ei alegând varianta mai grea de traseu. Distracția a fost maximă iar activitatea le va lipsi cu siguranță.

Cei care au ales astăzi caiacul au avut parte de o experiență la fel de frumoasă, pe lac având loc concursuri cu tot felul de probe haioase dar și o repriză sănătoasă de inot spre deliciul copiilor.

A fost o zi plină dar extrem de frumoasă. Mâine se vor desfășura ultimele ore de curs și va avea loc și festivitatea de absolvire. Suntem deja emoționați…

 

Vă pupăm,

Dapfni și trupa?

 

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se întampla în tabara din Germania, puteti accesa albumele foto de pe Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!