Tabara Engleza, Anglia, Oxford & Cambridge, 22 iulie – 5 august 2018 (5)

Tabara Engleza, Anglia, Oxford & Cambridge

Dragi parinti, revenim cu vesti din tabara Oxford si Cambridge!

Ca de obicei, prima parte a programului a constat in ore de engleza, cu excepția zilei de joi, cand am mers sa vizitam renumitul King’s College, a carei capela este de o frumusețe uimitoare. Cu totii au fost impresionați de măreția acestei opere de arta.

Marti dupa amiaza am iesit din nou in oras si am facut turul celor mai cunoscute colegii, însoțiți de un ghid autorizat, apoi am avut timp liber ?. Seara au avut de ales intre activitati sportive si club de conversatie, apoi karaoke, unde s-au distrat copios.

Miercuri au mai avut si dupa amiaza ore, urmate de prezentarea proiectelor pe echipe, aveti fotografii atat ale unor proiecte, cat si din timpul prezentării lor. Seara a fost Fashion Show, din nou au lucrat pe echipe, au avut saci de plastic, hartie si ate din care sa improvizeze o ținuta pentru unul dintre membrii echipei si apoi si-au prezentat creatia ?. S-au amuzat foarte tare de realizările tuturor!

Joi dimineata, asa cum am spus deja, am fost la King’s College si dupa amiaza am fost la punting, de data aceasta pe răul Cam. Aceasta activitate este mult mai populară aici decat in Oxford, deoarece se pot vedea multe din colegiile renumite in timp ce te relaxezi in barca, treci pe sub salcii plutind alaturi de rate si gâște sălbatice si asculti  explicatiile celui care mânuiește barca.  Apoi, iarăși, timp liber in oras. Seara au fost jocuri pe terenul de sport al colegiului.

Acestea au fost noutățile din Cambridge , ne auzim cu ultimele vesti dupa excursia de la Windsor.

 

Cu drag,

GL Daniela S.

 

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Oxford & Cambridge, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!