Tabara Engleza, Anglia, Oxford Brookes University, 2018 29 iulie – 12 august (5)

Tabara Engleza, Anglia, Oxford Brookes University

Dragii nostri, revenim cu vesti din tabara Anglia Oxford Brookes University!

Luni, 6 august 2018

 

După o vizită lungă, dar frumoasă, la Londra, luni am început cu orele de engleză de dimineață, cu profesori noi și cu coechipieri de clasă noi. După prânz, am vizitat Trinity College, o bijuterie atât din punct de vedere arhitectural cât și ca valoare istorică și educațională. Taio, profesor de limba engleză, dar și activity leader, ne-a însoțit pe noi cei de la Mirunette și pe prietenii noștri argentinieni. Din păcate, unele încăperi erau închise la Trinity College, deoarece erau examene în desfășurare în acel moment, dar am putut explora curțile interioare, capela și grădinile. Apoi, am profitat de timpul rămas și vremea însorită pentru a vizita și a face cumpărături. Ne-am întors în campus la timp pentru cină, iar seara am fost la disco, unde credeți, în Hawaii!!!

Marți, 7 august 2018

 

După micul dejun cu nelipsita pâine prăjită și fructe, am mers la cursuri. Dacă întârziem, dar noi NU întârziem, trebuie să cântem un cântec…so fun….mostly for the viewers :p; this should teach us a lesson of punctuality, shouldn’t it?

 

După prânz, în echipe de 5-6 persoane, am colindat campusul făcând poze in a Photo Scavenger Hunt- am atașat samples :D. Apoi am făcut un….Scrapbook cu pozele!!! Seara, la evening activities, am făcut sport la greu!

 

Miercuri, 8 august 2018

 

Da, da, breakfast, cursuri și……excursie în Oxford la vânătoare de fotografii ( de asemenea atașam samples). A fost super! Am făcut și niscaiva cumpărături, am mâncat înghețată, am băut frappucinos….iar seara am jucat fotbal, sau kahoot quiz. More to come!

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Oxford, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!