Tabara Engleza, America, New York, Rider University, 2018, 1 Aug – 15 Aug (6)

Tabara Engleza, America, New York, Rider University

Dragi parinti, am revenit cu noutati din tabara engleza New York!

Aventura noastra in the Big Apple a continuat marti cu vizita la Rockefeller Center, unde am urcat pe Top of The Rock. De la etajul 70 am admirat panorama de 360° a orasului si am facut sute de poze 🙂

Urmatoarea oprire au fost St Patrick’s Cathedral si Grand Central Terminal urmate de mult asteptatul free time pe 5th Avenue. O zi pe gustul nostru!

Ziua de azi a fost la fel de plina, dupa cursurile de limba engleza am luat pranzul la pachet si am plecat direct spre Broadway unde am vazut piesa The Donna Summer Musical, la teatrul Lunt Fontanne. Un adevarat show de muzica, dans si lumini!

Si pentru a ramane in tema spectacolului de lumini, dupa show am avut la dispozitie cateva ore pentru a explora Times Square atat pe zi cat si pe seara, dupa ce am luat cina la Hard Rock Cafe.

Cu totii suntem putin obositi dupa 2 zile pline, dar incantati atat de experientele traite dar si pentru ca am reusit sa cumparam cate ceva frumos atat pentru noi, cat si pentru cei de acasa!

Va imbratisam cu drag!

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din New York, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!