Tabara Engleza, Anglia, Bristol, Clifton College, 2018, 7 Aug – 21 Aug (2)

Tabara Engleza, Anglia, Bristol, Clifton College, 2018

Dragii nostri, va trimitem poze si stiri din Tabara Engleza, Anglia!

Buna seara,

Am ajuns cu bine la Clifton College fara incidente. Am fost asteptati la aeroport de un staff foarte dragut care ne-a preluat cu autobuzul. Dupa un drum de 2 ore, am ajuns la Clifton unde am fost primiti cu drag de personalul acestuia si aratate imprejurimile. Acestia sunt foarte amabili si sociabili, mereu la dispozitia noastra daca avem nevoie de ceva.

Desi copiii inca duc lipsa membrilor familiei si a locurilor natale, personalul de aici si noi, group leaderii, facem tot ce putem sa aiba parte de o experienta placuta. Primele 2 zile au fost de acomodare, iar copiii s-au imprietenit si se ajuta unii pe altii ca niste frati. Si mai mult, sunt dornici sa impartaseasca din obiceiurile noastre cu cei de alta nationalitate. Am iesit si ieri si azi cu ei, am vizitat o parte din Bristol, am fost cu totii incantati. Maine, joi, vom vizita Bath iar sambata, Londra. Planuim o excursie si duminica tot in Londra, insa la London Eye si Madam Tussauds, un must-do in vizita noastra.

V-am atasat cateva poze, voi reveni in zilele ce urmeaza cu noi poze.

O seara frumoasa!

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara Clifton puteti accesa si albumul foto de pe Facebook sau cel de pe Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!