Tabara engleza, Anglia, Cambridge, 12-26 august 2018 (5)

Tabara Cambridge Ridley Hall CollegeTabara Cambridge Ridley Hall College

Dragi parinti, am revenit cu noutati din tabara Cambridge, Ridley Hall College!

In aceasta saptamana ne-am bucurat de vremea frumoasa si am avut mai multe activitati in aer liber, printre care punting sau o noua vizita la King’s College. Ne-am putut alege si unele activitati mai artistice, astfel cei mai creativi au participat la „Bag Design” sau „Mask Design”. Puteti vedea rezultatele in fotografiile din albumele Facebook sau Google Photos! Printre activitatile de dupa-amiaza si de seara s-au regasit si sporturi ca badminton, fotbal sau tenis de masa.

Astazi avem „free afternoon” si suntem recunoscatori ca ploaia de dimineata s-a oprit chiar inainte de terminarea cursurilor de limba engleza. Maine este ultima zi de cursuri, cand vom primi si certificatele de absolvire. Urmeaza apoi ziua de sambata, cand vom vizita din nou Londra! Vom avea un Walking Tour pentru a vedea cele mai importante obiective turistice, urmat de timp liber in zona Covent Garden pentru ultimele cumparaturi.

Va reamintim pe aceasta cale si ca sosirea in tara este duminica, la ora 20:05, cu zborul Tarom RO392 Londra-Bucuresti.

Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumele foto (link-urile sunt mai jos) si revenim cu vesti sambata seara, dupa excursia de la Londra!

Cristian – group leader tabara Cambridge Ridley Hall College

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Cambridge, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara Cambridge Ridley Hall College

Tabara Cambridge Ridley Hall College