Tabara Engleza, Anglia, Bristol, Clifton College, 2018, 7 Aug – 21 Aug (7)

Tabara Engleza, Anglia, Bristol, Clifton College, 2018, 7 Aug - 21 Aug

Dragii nostri, va trimitem ultimele poze si stiri din Tabara Engleza, Anglia, Bristol, Clifton College!

Inainte de intoarcerea in țară, am decis sa mai vizităm încă o dată Londra. Duminica a fost dedicata in exclusivitate vizitarii muzeului de ceara Madame Tussauds si emblemei London Eye. Dupa servirea prânzului delicios intr-un restaurant plasat in apropierea muzeului, am pornit in ultima noastra excursie. Madame Tussauds ne-a intrecut asteptarile. Am inceput cu vizitarea figurilor de ceara ce imita in cel mai mic detaliu actori faimosi, fotbalisti de renume, personalitati faimoase din istorie. Unii dintre noi ne-am dovedit curajul cand am patruns in camera groazei inspirata din Alien vs Predator, insa cu totii am participat in calitate de detectivi la Sherlock Holmes Experience. Am trecut printr-un tunel cu masinuțe londoneze pe şine si am patruns in toata istoria Londrei. Muzeul are si o sectiune unde poti vedea cum se realizeaza figurinele de ceara. Vizita la Madame Tussauds am incheiat-o cu un film 4D cu supereroii din Marvel. La iesirea din muzeu, ne-au intampinat cateva personalitati din ceara din renumitul si indragitul Star Wars. Si bineinteles, un gift shop de unde nu puteai pleca fara sa admiri sau sa cumperi cate un suvenir. Ne-am indreptat catre London Eye cu metroul cateva statii si apoi am mers pe jos pe podul de pe râul Tamisa. Privelistea din London Eye este de nedescris, fiind cea mai inalta roata Ferris din Europa, avand 135 metri si cântărind 10 tone, putând ridica  aproximativ 25 oameni. La coborâre, am servit cina intr-un ambient prietenesc si apoi am plecat spre campus.

A fost o zi de neuitat in Londra, in aceasta capitala culturala a lumii.

 

Aseara a fost ultima noastra seara in Bristol – am fost nostalgici, dar niste nostalgici grabiti. Inainte de a face bagajele, am achizitionat ultimele suveniruri, iar inainte de culcare am sarbatorit cu tort de ciocolata faptul ca ne-am cunoscut, ca am avut parte de o experienta atat de frumoasa impreuna!
De dimineata copiii au primit diplomele mult-asteptate si bine-meritate!
Acum suntem in drum spre aeroport. Multumim tuturor celor de la Mirunette pentru aceasta tabara excelenta!

 

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara Clifton puteti accesa si albumul foto de pe Facebook sau cel de pe Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!