Tabara engleza, Anglia, Cambridge, 12-26 august 2018 (6)

Limba engleza CambridgeLimba engleza Cambridge

Dragi parinti, iata-ne ajunsi la finalul taberei de limba engleza Cambridge Ridley Hall College! Vineri a fost ultima zi de cursuri si am primit si certificatele de absolvire, de care suntem foarte mandri! Am aflat ca in urma testului initial, toti am fost repartizati la grupele cu cel mai bun nivel de limba engleza (upper intermediate, upper intermediate/advanced si advanced), iar notele de pe certificate sunt A/B si A, adica bine si foarte bine! De asemenea, am fost cu totii laudati de profesorii de engleza – Lydia, Ashley, Lee si Cameron au spus despre toti participantii din Romania ca au un nivel foarte bun de engleza, s-au implicat pe parcursul celor 2 saptamani de cursuri si au avut o contributie apreciata in cadrul orelor! Felicitari tuturor!

Astazi am fost in ultima excursie – am vizitat din nou Londra, de data aceasta in cadrul organizat de cei din tabara, astfel ca mijlocul de transport a fost autocarul (la fel ca la excursia de la Leeds Castle de sambata trecuta). La 10:00 eram deja la Londra si am inceput Walking Tour-ul care a cuprins Waterloo Bridge, Southbank & London Eye (pe langa care am trecut si duminica trecuta), Westminster Bridge, Big Ben (care este in renovare, asa cum stiam deja), Whitehall, Downing Street si St James’ Park. Aici am ajuns exact la timp pentru a vedea finalul ceremoniei de schimbare a garzii!

Mai departe am avut 2h timp liber in care am putut merge sa admiram Buckingham Palace sau sa intram in famosul muzeu de arta National Gallery din Trafalgar Square. Apoi ne-am reunit si am mers spre ultima oprire: zona Covent Garden, unde sunt numeroase magazine, cafenele dar si asa numitele street performances pe care le-am putut admira in timpul liber ramas. Tot aici am mai facut si ultima sesiune de cumparaturi.

Acum ne pregatim bagajele de plecare ! Va reamintim ca sosirea in tara este duminica, la ora 20:05, cu zborul Tarom RO392 Londra-Bucuresti.

Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumele foto (link-urile sunt mai jos) si abia asteptam sa va revedem!

Cristian – group leader tabara Cambridge Ridley Hall College

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Cambridge, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Limba engleza Cambridge

Tabara limba engleza Cambridge