Tabara engleza, Anglia, Cambridge, 12-26 august 2018 (2)

Tabara din Cambridge Ridley Hall CollegeTabara din Cambridge Ridley Hall College

Dragi parinti, am revenit cu noutati din tabara din Cambridge!

Luni, dupa masa de pranz, am avut un tur al orasului oferit de unul din profesorii de aici. Am avut astfel ocazia sa vedem cel mai vechi colegiu al Universitatii Cambridge (Peterhouse, fondat in 1284), cel mai fotografiat loc din Cambridge (King’s College si capela sa), Trinity College (unde au studiat multe personalitati importante de-a lungul istoriei, printre care si Isaac Newton), St John’s College, Round Church si Mathematical Bridge. Din pacate, spre finalul turului a inceput si ploaia, care nu a durat insa foarte mult. Seara, dupa cina, grupul s-a impartit intre mai multe activitati: fotbal, Karaoke sau Pictionary.

Marti dimineata am inceput orele de engleza si ne bucuram sa va spunem ca feedback-ul copiilor este foarte bun – profesorii sunt foarte apreciati pentru felul in care predau si pentru atitudinea lor fata de elevi. Dupa-amiaza din nou ne-am impartit intre cateva activitati : T-Shirt Design sau punting (aici am fost majoritatea si puteti vedea si fotografiile in albume). Vremea a fost foarte buna, asa ca plimbarea cu barca pe raul Cam a fost extrem de agreabila. Seara, activitatile la care am participat au fost Ultimate Frisbee sau Student Life Talk (intrebari si raspunsuri despre viata de student in Marea Britanie).

Astazi, dupa cursurile de engleza si masa de pranz am avut de ales intre  Tenis, Abstract Art, Meditation sau o vizita la King’s College (aici am fost majoritatea si avem si cateva poze in album).

Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumele foto (link-urile sunt mai jos) si revenim cu vesti in urmatoarele zile!

Cristian – group leader tabara Cambridge Ridley Hall College

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Cambridge, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara din Cambridge Ridley Hall College

Tabara din Cambridge Ridley Hall College