Tabara Anglia, Engleza, 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff, 2018, 1 Iul – 14 Aug 2018 (7)

Tabara Anglia, Engleza, 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff

Mesaj din Tabara Anglia, Londra, Edinburgh, Cardiff:

„Inainte de a ne imbarca in avion va transmitem ultimile vesti din tabara noastra!

Dupa ce am plecat din Cardiff, ne-am  oprit la Stonehenge unde am admirat situl arheologic milenar. Din pacate, vremea nu a fost de partea noastra. Am experimentat binecunoscuta vreme capricioasa englezeasca. Cu toate acestea,  vremea nu ne-a impiedicat sa ne simtim bine. Dupa – amiaza, am ajuns in campusul de la Bucksmore. Seara a avut loc prezentarea proiectelor copiiilor referitoare la stereotipurile englezesti, precum si festivatea de absolvire a cursurilor.

 

In urmatoarea zi, am plecat intr-o plimbare prin Londra. Ne-am urcat in prestigiosul London Eye de unde am vazut panorama extraordinara a Londrei. Dupa aceea, plimbarea a continuat si am mers in Trafalgar Square. Am vazut Westminster Abbey, Buckingham Palace, Green Park si Parlamentul. Copiii nu au ratat nici cele 3 ore dedicate shoppingului pe Oxford Street. Seara am fost la musical-ul „Wicked” care a fost excelent.

Din pacate, a trebuit sa ne pregatim de plecare. Acum suntem pe aeroport si ne imbarcam  !

Sosim acasa!”

Puteti accesa si albumul foto de pe Facebook sau cel de pe Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!