Tabara Engleza, Anglia, Bristol, Clifton College, 2018, 7 Aug – 21 Aug (5)

Tabara Engleza, Anglia, Bristol, Clifton College, 2018, 7 Aug - 21 Aug

Dragii nostri, va trimitem poze si stiri din Tabara Engleza, Anglia, Bristol, Clifton College!

„Inca o zi fermecatoare in Bristol, inca o zi in care am fost fermecati de cursuri, concursuri si activitati, si in care am fermecat la randul nostru jurii peste jurii si am castigat concursuri.
La cursuri, copiii au salvat un naufragiat de pe o insula pustie folosindu-si imaginatia cu privire la modalitatea de salvare si recuzita folosita. S-au facut si exercitii de gramatica, dar si joculete creative despre filme celebre pe echipe, recenzii la carti, s-au dat sfaturi pentru probleme cotidiene si s-au facut dezbateri.
Intre timp am vizitat si muzeul de stiinta de aici din Bristol. Artifactele egiptene ne-au impresionat cel mai mult. Am vazut si Clifton Suspension Bridge peste raul Avon, o adevarata opera de arta!
In ceea ce priveste concursurile, nu vrem sa ne laudam, dar in ultimele zile am castigat 2 din 3. Locul intai la ‘Fashion Show’ si bomboane si ursuleti la ‘Hide and Seek’.
Ne felicitam unii pe altii pentru ca suntem o echipa reusita. Pe strazile din Bristol voci cristaline canta imnul Romaniei. Am fost mandri in Tabara Engleza, Anglia.
Kisses,
Oana, Alina and the gang”

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara Clifton puteti accesa si albumul foto de pe Facebook sau cel de pe Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!