Tabara Engleza, America, New York, Fordham University, 29 Iul – 12 Aug (4)

Tabara Engleza, America, New York, Fordham University

Revenim cu știri din tabara America, New York, Fordham University.

Dragii nostri, dragi parinti!❤

 

Tare vrem sa va mai povestim multe,  însă alergam toată ziua prin NY si….. ne place muuuult de tot!!!??

Este extraordinar tot ceea ce ni se întâmpla! Avem vizite, shopping, ore și ….de toate( cred ca mai avem și banuti prin buzunare)?Nu mai contenim sa va multumim voua dar și echipei Mirunette, care ne-a organizat o tabara de excepție!?

Vineri am fost după ore la MOMA MUSEUM unde am avut ocazia sa vedem arta in elementul ei MAXIM!

Seara ne-am întors in campus, am luat cina și am fost invitați la disco?

Sambata aveam in program Full Day to Statue of Liberty însă pentru ca prognoza meteo arată ploaie torențiala am schimbat cu Little Italy și SOHO din programul de săptămâna viitoare!

Urmează sa facem Brooklyn Bridge vinerea viitoare, astfel tot programul sa fie respectat și sa bifam tot ceea ce este de vizitat conform Zuma Education !

Ne-am bucurat de zona numita Little Italy,  unii am savurat o pizza, alții pe la souveniruri?

După ceva timp am mers in SOHO unde ne-am plimbat , am explorat și ne-am minunat de câte locuri frumoase ne putem bucura!

Duminica am plecat către Statuia Libertății pe la 10.30 și am ajuns pe insula mult după pranz deoarece a fost extrem de aglomerat și mai mult de atât și foarteee cald!???

A meritat așteptarea pentru ca insula este atracția principala in NY. Ne- am pozat cu Statuia și ne-am luat limonada!

Statuia Libertății din NEW YORK este un monument in portul Liberty Island  din orașul NEW YORK!

A fost plasat in anul 1886 la intrarea portului de pe insula cu scopul de a transmite călătorilor sosiți, salutul de bun venit pe pământ american! Statuia este un cadou al Franței făcut Statelor Unite ale Americii cu ocazia Aniversării a 100 de ani de la câștigarea Independentei Statelor Unite și inaugurată de președintele  Grover Cleveland la 28 Octombrie 1886!

Statuia reprezintă Zeița Libertății care sta cu un picior pe lanțul rupt al sclaviei!

In mâna dreapta zeița are o făclie cu flacara  aurita! Pe capul zeiței se afla o coroana împodobita cu șapte fascicule de lumina și 25 de ferestre!Statuia este un simbol de bun venit!

Luni vom schimba clasele și vom vedea cum va fi și săptămâna aceasta la ore!

Ideea e ca a trecut timpul foarte repede și ne pare rau ca se apropie plecarea?

Va mai ținem la curent cu ce facem noi pe aici in 2/3 zile! Daca trece mult timp fără  sa va povestim , se aduna multe și apoi nu vrem sa ratam ceva, vrem sa va spunem despre toate!?

 

Keep in touch!

 

Group Leaders -NEW YORK FORDHAM UNIVERSITY 29 Iul-12 aug

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Fordham, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!