Tabara de vara de la Leysin, Elvetia 2020 – Distreaza-te vara aceasta in siguranta!

Tabara de vara Leysin Elvetia 2020 - Distreaza-te in siguranta

Situatia actuala generata de pandemie a produs modificari semnificative atat in programul stabilit de noi cat si global afectand transportul intre state si activitatile de grup. Totusi, in urma relaxarii masurilor de urgenta si a diminuarii influentei noului coronavirus la nivel european, state precum Elvetia au deschis granitele si au implementat metode de protectie pentru desfasurarea activitatilor de vara in siguranta.

Tabara de vara din Leysin, Elvetia este locul potrivit pentru a descoperi magia Alpilor Elvetieni si a te bucura de peisaje spectaculoase, exersand in acelasi timp o limba straina si luand parte la activitati distractive! 

In momentul de fata Elvetia este una dintre cele mai sigure locatii de pe glob, cu un numar redus de cazuri de Covid-19. Pe langa programul foarte atragator plin de activitati interesante atat educative cat si distractive, tabara are un program flexibil de anulare. Mirunette, alaturi de partenerii din Elvetia constientizeaza orice potential risc. Din acest motiv, in caz de anulare din orice motive, tabara de grup din Leysin se poate reprograma in 24 de luni de la data initiala a rezervarii, cu exceptia urmatoarelor situatii: locul de organizare al taberei este inchis de catre autoritatile locale, exista restrictii de calatorie sau participantul este diagnosticat cu Covid19. In cazul acestora, tariful achitat va fi returnat.

Leysin este o statiune montana situata la o altitudine de 1.263m si aflata la 1h30min de Geneva. Locatia in care se organizeaza tabara de vara este un hotel de 3*. Aici, participantii vor invata dimineata, la alegere, limba engleza, germana sau franceza, iar dupa-amiaza vor participa la o gama variata de activitati, organizate de personal cu multa experienta in educatia non-formala.

Programul din tabara de vara de la Leysin propune 20 de lectii de cursuri de limba straina (engleza, germana sau franceza la alegere), in clase internationale cu maxim 15 elevi. Materialele didactice vor fi oferite pe toata durata cursurilor. In afara orelor de curs, elevii vor avea ocazia sa viziteze locatii reprezentative culturii elvetiene precum Lausanne, Vevey, Chateau du Chillon & Montreux, Fabrica de Ciocolata Cailler, Aquapark si Labyrinth Adventure in cadrul celor 4 excursii organizate pe parcursul celor doua saptamani de tabara.

Cazarea se va face in conditii foarte bune, in camere duble cu baie proprie si balcon (ce ofera privelisti spectaculoase spre Alpi), iar printre facilitati se numara: sali de clasa, acces internet wi-fi, zone de jocuri (tenis de masa, biliard, etc), terasa, piscina si terenuri de sport (volei) in aer liber.

Siguranta va fi garantata, Mirunette, impreuna cu insotitorul de grup din Romania fiind constant disponibili pentru monitorizare si ajutor in situatii de urgenta. De asemenea locatia taberei va respecta toate masurile speciale de siguranta pentru preventia Covid – 19 (click aici pentru a citi masurile speciale de siguranta si preventie).

Vara aceasta nu este compromisa! Mirunette va avea grija sa dobandesti cunostinte si momente memorabile in siguranta in cadrul taberei de limbi straine din Leysin, Elvetia!

Inscrie-te aici!