Jurnalism si Comunicare – Curs online de vara Mirunette

Jurnalism si Comunicare – Curs online de vara Mirunette

Jurnalism, public speaking, media. Indiferent de domeniul pe care doresti sa le urmezi in viitor, cel mai nou curs online “News Broadcast pentru adolescenti” oferit de Mirunette Education este cu siguranta varianta optima pentru dezvoltarea ta personala.

Cursul ofera o abordare alternativa 100% online cu scopul de a te ajuta sa aprofundezi parti cheie in domeniul cercetarii si prezentarii stirilor in format video si audio, educandu-te cu privire la cele mai noi metode si tendinte din media.

Cursul “News Broadcast pentru adolescenti” te pune in fata unui profesor britanic cu vasta experienta in domeniu si a unei sali de clasa virtuala multiculturala cu un numar restrans de participanti cu care vei interactiona si invata in cadrul proiectelor de grup. Curricula propusa de acest program nu difera de cea de la o sala de clasa traditionala, adaugand in plus particularitati si informatii pretioase legate de jurnalism si comunicare.

Saptamanal vei participa la 10 lectii interactive in care vei fi sustinut sa te exprimi liber, sa inveti cum sa te documentezi in cel mai eficient mod si sa interactionezi cu alti tineri de varsta ta din toate colturile lumii.

La inceputul cursului online, profesorii te vor indruma sa identifici un subiect pe baza caruia ai dori sa faci o scurta prezentare video. Aplicatiile pentru telefoane mobile si instrumentele de editare online pot fi folosite pentru a-ti prezenta cu usurinta ideile grupului.

Pana la finalizarea programului, vei avea sansa sa creezi un videoclip tip buletin de stiri, unde vor fi abordate problemele de baza ale subiectului ales si modul in care este legat de tine personal si de cei din jurul tau.

Lectiile sunt live, fara continut preinregistrat, iar profesorul tau va adapta cursurile dupa nevoile tale.

Scopul programului Junior Online Academy Project – Based este de a pregati studentii sa comunice efectiv si eficient in limba engleza in lumea reala, folosind abilitati ale secolului XXI, care ii vor ajuta intr-un viitor cadru academic, de munca si mediu social. Astfel atat fluenta in limba engleza cat si abilitatile de prezentare iti vor fi mult imbunatatite la finalul acestui curs.

In plus vei primi si un certificat de participare in format digital care te va ajuta in mediul academic si profesional.

Daca visezi la o cariera in jurnalism sau orice alt domeniu inrudit comunicarii, Mirunette Education iti recomanda Cursul online “News Broadcast pentru adolescenti”.

Ia legatura cu un specialist Mirunette pentru a afla mai multe detalii.