Tabara de Ski & Snowboard Verbier – 4-11 Ianuarie 2020 (2)

Tabara de ski Verbier

Dragi parinti, a trecut si a doua zi de tabara. Va marturisim ca timpul trece foarte repede aici in tabara de ski Verbier, mai ales cand avem atat de multe de facut! 🙂

Suntem din ce in ce mai buni la ski, si asta nu o spunem noi, ci toti monitorii. Acestia i-au laudat pe copiii nostri si sunt uimiti de cat de bine schiaza, dar si de cat de repede invata tot ce li se arata. Unii s-au bucurat de partii cu dificultate crescuta, in timp ce altii isi perfectioneaza abilitatile astfel incat sa poata ajunge cat mai sus pe munte. 🙂 Vremea este in continuare frumoasa, poate putin neastepat de cald. Acest aspect nu ne incurca insa deloc orele de schi, deoarece partiile sunt excelente si cu zapada numai buna pentru schiat.

Suntem in grupe diferite, insa la sfarsitul zilei impartasim impresii despre cum a fost si ce am invatat nou in ziua respectiva. Ne dorim sa profitam si sa stam cat mai mult pe partie, insa oboseala isi spune cuvantul incet, incet.

Dupa ski incepe si relaxarea. Odata intorsi la cabana ne schimbam, facem un dus, dupa care ne intoarcem la activitati. De cand suntem aici, putem spune cu adevarat ca ne dorim sa fim activi; spre exemplu, si astazi o parte din copii au vrut sa mearga la o plimbare prin Verbier. Trebuie sa recunoastem ca vremea frumoasa a facut din plimbare un prilej bun de relaxare dupa o zi lunga de „munca”. 🙂

Dupa cina am avut o serie de activitati in cabana. Copiii care ieri si-au antrenat muschii la sport, au avut astazi ocazia de a-si arata aptitudinile si cunoastintele in cadrul Quiz Night. Ceilalti au avut ocazia sa participe la o serie de jocuri interactive si incitante numite The Cube. Distractia a fost ca la ea acasa, mai ales ca toti copiii sunt foarte competitivi si si-au dorit ca echipa lor sa castige.

Tabara de ski Verbier
Quiz Night – tabara de ski Verbier

Dupa aceste 2 zile pline de distractie si voie buna, putem spune cu sufletul la gura ca suntem nerabdatori sa vedem ce ne asteapta in zilele urmatoare. Nu va faceti griji, vom reveni curand cu noutati postate chiar aici in jurnalul nostru de bord.

Va lasam si cateva poze ca sa vedeti ca distractia nu lipseste! 🙂

Pe curand,

The legendaries from Mirunette.

Alexandra – Insotitor de grup tabara Verbier 2020