Tabără de grup Pitzer College, L.A. 24 Iulie – 06 August 2019 (7)

Dragi parinti, aventura din tabara Pitzer College ne duce duminica inspre San Diego. A fost si aceasta zi incarcata cu noi experiente, ne-am bucurat din plin de ea. In San Diego am vizitat the Gas Lamp District, cartier renumit pentru restaurantele, barurile si viata de noapte, in general. Noi ne-am bucurat de o masa buna si o vizita in cartier, vazand, pe langa cladirile inalte, moderne, si cladiri cu arhitectura specific spaniola si sud-americana.

Tabara Los Angeles Mirunette 2019
Tabara Los Angeles Mirunette 2019

Ziua a continuat cu excursia la La Jolla Cove & Beach – locul renumit unde poti intalni multe foci si lei de mare. Asta am gasit si noi, cele mai multe stand intinse la soare si dormind. Desi mirosul specific ne-a cam deranjat, sa putem sa le privim indeaproape ne-a facut placere:).

Tabara Los Angeles Mirunette 2019
Tabara Los Angeles Mirunette 2019

Am spus La revedere oceanului pe ziua de azi si ne-am indreptat catre ultiam oprire din itinerariu, in San Diego – Old Town, un fel de Mexico in miniatura, cu foarte multe case traditionale, transformate in muzee, magazine de suveniruri, cafenele, restaurante. Ne-am intors parca in timp, dar ne-a placut ce am vazut. Speram sa va placa si dumneavoastra.

Tabara Pitzer College Los Angeles 2019
Tabara Pitzer College Los Angeles 2019

Cu drag,

Aceeasi exploratori!

P.S. Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara Pitzer College pe Facebook sau pe Google Photos!