Tabara de grup Bromsgrove School, Anglia 30 iulie – 13 august 2019 (4)

Tabara Bromsgrove School

Dragi parinti, revenim cu noutati din tabara de la Bromsgrove School, dupa un weekend plin!

Sambata dimineata ne-am trezit foarte devreme pentru a lua micul dejun si pentru a porni spre Londra. Drumul a fost putin lung, dar un prilej bun pentru cei mai multi de a mai adauga cateva ore de somn 🙂

Prima oprire a fost la Southwark Crown Court, unde ne-am intalnit cu ghidul nostru Steve, care ne-a insotit intreaga zi la Londra. In numai cateva minute am ajuns la faimosul Tower Bridge pe care l-am traversat pentru a vizita Tower of London. Steve ne-a povestit cum Tower of London a indeplinit mai multe functii de-a lungul timpului. Castelul a fost resedinta regala, inchisoare, menajerie, armurarie, trezorerie si monetarie. Turnul Londrei gazduieste de asemenea si Bijuteriile Coroanei Angliei, pe care le-am admirat cu totii.

Vizita noastra in Londra s-a incheiat in Greenwich pentru o plimbare prin parcul unde se afla Royal Observatory si locul pe unde trece Meridianul Zero. Ne-am oprit cateva momente in cel mai inalt punct al parcului, langa statuia Generalului James Wolfe pentru a admira privelistea asupra centrului Londrei si pentru a face cateva fotografii.

Ziua de duminica ne-a adus alte 2 vizite, la Castelul Warwick si la Straftord-upon-Avon. Am avut suficient timp liber pentru a vizita castelul cu toate camerele lui, am urcat pana in cel mai inalt turn (Guy’s Tower), am explorat gradinile si labirintul, am urmarit cu mare placere spectacolele live: o reconstituire a Razboiului celor Doua Roze (Casa York si Casa Lancaster) si un spectacol cu pasari de prada.

Dupa vizita la Warwick Castle am pornit spre locul de nastere al lui William Shakespeare – Stratford-upon-Avon pentru a admira centrul oraselului si pentru a cumpara cateva suveniruri.

Tabara de la Bromsgrove School - Anglia 2019
Tabara de la Bromsgrove School – Anglia 2019

Revenim cu noutati cat de curand,

Cu drag,
Lucia & copiii

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara in albumele Facebook sau Google Photos!