Tabără grup Clifton College, Bristol, Anglia 23 Iul – 6 Aug 2019 (5)

Dragi parinti, cu un asa program incarcat in tabara de grup din Bristol, abia am reusit sa va mai trimitem un mesaj.

Am avut un sfarsit de saptamana plin de activitati, cursuri si vizite.

 Tabara Clifton College 2019
Tabara Clifton College 2019

Joi am vizitat oraselul Bath, unde am facut un tur cu autobuzul descoperit si ne-am relaxat in centru. Vineri am participat la cursuri si activitati si ne-am pregatit de excursia de sambata la Oxford.

 Tabara Clifton College 2019
Tabara Clifton College 2019

Toata ziua am vizitat celebrul oras, am facut un tur al centrului insotiti de ghid, care ne-a prezentat fiecare cladire intalnita pe traseul nostru. Apoi ne-am relaxat la mall si ne-am plimbat pe strazile pline de viata ale Oxfordului. Noi trebuie sa ne odihnim deoarece urmeaza o noua calatorie prin Bristol, in cursul zilei de maine.

Tabara Clifton College 2019
Tabara Clifton College 2019

Mai e putin si ne intoarcem, cu siguranta va este dor de noi.

Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe albumele noastre de Facebook sau Google Photos!

Atat pentru astazi,

Cliftonienii

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette Education din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte!