Tabără de grup New York Fordham University 28 Iulie -11(12) August 2019 (2)

Hello everybody, in a doua zi de la sosirea in tabara de grup New York, dimineata, am avut testul de limba engleza in urma caruia fiecare a fost repartizat unei clase de studenti si unui profesor. Am intalnit aici francezi si italieni. La ora pranz, dupa primul curs, copiii au iesit incantati de grup si de ce s-a petrecut la ore, am mancat de pranz si apoi ne-am pregatit pentru primul drum in oras si primele cumparaturi printre zgarie nori, in marele New York City. Am calatorit cu metroul si autobuzul din Bronx pana in Times Square. Aici ne-am despartit si fiecare, in mici grupulete, am pornit catre primele magazine. Inca nu ne-am adaptat complet la fusul orar de 7 ore diferenta si de aceea ne-am intors seara la activitatile din campus.

Tabara New York Fordham University 2019
Tabara New York Fordham University 2019

Ne intalnim la sala de mese, unde mancarea e variata: fructe, legume, iaurturi, cereale, paste, pizza, carne, hamburgeri, inghetata, prajituri si toate bauturile racoritoare posibile.

A treia zi, dupa cursurile de dimineata si masa de pranz, am plecat spre Museum of National History, tot cu metroul, desigur. Dupa aceea am mancat cate ceva in oras si ne-am îndreptat catre Yankees Stadium, ne-am pus toti șepcile cu logo-ul clubului Yankees si ne-am cautat locurile in arena plina ochi! Chiar daca nu prea stiam noi regulile jocului, atmosfera era efervescenta, muzica antrenanta, am inceput sinoi sa aplaudam si sa scandam „Let’s go Yankees!”

Tabara New York Fordham University 2019
Tabara New York Fordham University 2019

Am facut poze si ne-am distrat si pe drumul inapoi spre campus. Grupul nostru e deja unit si avem grija unii de ceilalti.

  Până la urmatoarele vesti din tabara New York Fordham University , vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe Facebook sau pe Google Photos!

Cu drag, de la New York,

Va pupam, noi, cel mai frumos grup de copii!😎😘🇺🇸