Tabără de grup New York & East Coast Tour 21 Iulie – 1 August 2019 (1)

Tabara East Coast Tour New York Mirunette

Buna ziua dragi părinți, va salutăm cu drag de la NY, din tabara East Coast Tour! Am avut un zbor fără probleme iar drumul până in campus a fost foarte placut, într-un microbuz „fancy”, tip discotecă, asemănător celor destinate petrecerilor private.

Am fost cazați în camere de 2-3 persoane, condițiile sunt studențești dar strictul necesar nu ne lipsește (aer conditionat, apa caldă, etc). Luni după un mic dejun bogat si variat, copiii au susținut testul de limbă urmând ca în ziua următoare să fie repartizați în funcție de nivel. După pranz am plecat in Manhattan unde ne-am plimbat în Times Square, Broadway Street si Fifth Avenue si am făcut puțin shopping.  

In tot acest timp copiii au avut ocazia să se cunoască mai bine si sa socializeze ceea ce a îmbunătățit dinamica grupului. Se înțeleg foarte bine, se simt bine si nici măcar ploaia torentiala, (dar caldă, de vară), care ne-a prins la intoarcerea in campus nu le-a scazut buna dispoziție. Dupa un duș cald, copiii au fost invitați la o petrecere de bun venit din partea organizatorilor. Maine, după cursuri vom vedea Statuia Libertății si Ellis Island. Sa speram ca vremea va tine cu noi!

Tabara New York East Coast Tour Mirunette
Tabara New York East Coast Tour Mirunette

Până la urmatoarele vesti din tabara New York & East Coast Tour , vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe Facebook sau pe Google Photos!

Va dorim o săptămână linistită și va îmbrățișăm!

Cu drag, Anamaria & Silvia – group leaders