Tabără de grup limba Engleză New York Rider University 18 Iul – 1 Aug 2019 (1)

Tabără de grup limba Engleză- Rider University, NY 18 Iul - 1 Aug 2019Tabără de grup limba Engleză- Rider University, NY 18 Iul - 1 Aug 2019. Rider University, veniiim! Dragi părinți, bufnița Mirunette a sosit cu vești!

New York City reprezintă simbolul “Visului American” și este orașul cel mai vizitat de către turiștii care vin pentru prima dată în SUA. Rockefeller Center, Ground Zero, Central Park, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge, Broadway, Macy’s Department Store sau 5th Avenue sunt doar câteva dintre atracțiile “orașului care nu doarme niciodată”. Tabără de limba engleză are loc în campusul Rider University, aflată în orașul Lawrenceville din New Jersey. Orașul se află foarte aproape de Princeton și este un punct de plecare foarte bun pentru vizitele în New York, dar și în alte locații cum ar fi Washington sau Philadelphia!

Rider University, veniiim!

Dragi parinti, bufnița Mirunette a sosit cu vești!

Welcome to the USA! 

„Welcome to the USA!” 

 Prima zi a taberei noastre a însemnat contactul cu istoria și cultura Statelor Unite, prin vizitele efectuate în Philadelphia, oraș simbol, în care s-a semnat Declarația de Independență în anul 1776. 

 A doua zi, am admirat minunatul oraș Princeton, faimos pentru una dintre cele mai prestigioase universități din lume, Universitatea Princeton, dar și pentru frumoasa arhitectură britanică.

Tabără de grup limba Engleză- Rider University, NY 18 Iul - 1 Aug 2019
Tabără de grup limba Engleză- Rider University, NY 18 Iul – 1 Aug 2019. Rider University, veniiim! Dragi părinți, bufnița Mirunette a sosit cu vești!

 Washington D.C., capitala Statelor Unite, a reprezentat următoare noastră oprire și ne-a uimit cu vizitele la Casa Albă, Muzeul Național de Istorie și Național Harbour din Maryland. 

 Astăzi continuăm aventura cu vizită la Pentagon, U.S. Supreme Court, Național Air and Space Museum și portul Baltimore. 

 Elevii se bucură din plin și de cursurile de limbă engleză, care pun accent pe abilitățile conversaționale și care sunt interactive și distractive. 

 Revenim în curând cu noi detalii din minunata noastră aventură. 

 Stay tuned!

Năzbâtiile, sperăm noi, să fie minime, iar accidentele să ne ocolească. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele de la aeroport, pe Facebook sau pe Google Photos.

Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.

Cu drag,

Catalina G & Adela M- group leaderi tabăra Rider University