Tabără de grup New York & East Coast Tour 21 Iulie – 1 August 2019 (3)

Buna ziua, dragi părinți!

Salutări din Niagara Falls! De la ultimul mail am avut parte de multe momente frumoase. Ne bucuram sa va anunțăm că suntem în continuare bine cu toții, veseli, sănătoși și determinați să profităm la maxim de fiecare moment petrecut împreună! Am parasit New Yorkul după ce am vizitat Statuia Libertății, Podul Brooklyn, World Trade Center si locul unde s-au aflat Turnurile Gemene. Surprinzător de plăcut a fost meciul de baseball la care am asistat in ultima seara in NY, de pe stadionul echipei Mets, City Field. Ne-am simtit exact ca in filmele americane.😃

In dimineata următoare ne-am îndreptat spre cascadă cu un autocar foarte luxos (Rolls  Royce-ul autocarelor după cum s-a exprimat soferul nostru😂). Am ajuns spre seara la cazarea noastră la Holiday Inn Hotel.  Conditiile sunt foarte bune aici, camerele sunt spațioase si in special am apreciat paturile foarte comode.

Tabara Fordham University&East Coast Tour
Tabara Fordham University&East Coast Tour

Având timp liber am decis să traversăm în partea canadiană si sa admiram priveliștea si din acel unghi mai ales ca zona canadiană este mult mai animată decât cea americană. In aceasta dimineață am luat vaporul si am admirat cascada de la bază. Ne am udat puțin dar a fost foarte amuzant. 

Tabara Fordham University&East Coast Tour
Tabara Fordham University&East Coast Tour

In concluzie, nu ne duceți grija, ne simtim bine, ne distrăm si deocamdată nu simtim lipsa decat a mâncării românești!😂

Până la urmatoarele vesti din tabara New York & East Coast Tour , vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe Facebook sau pe Google Photos!

Cu drag, Anamaria&Mihaela