Tabara grup limba engleza Oxford Brookes University 21 iulie – 4 august (3)

Tabara Oxford Brookes University excursie Londra

Dragi părinți, prima săptămână de tabara a trecut deja prea repede, fără să ne dăm seama! Am petrecut zile minunate împreună cu toți cei de aici, in campusul universitatii Oxford Brookes!

Tabara Oxford Brookes University excursie Londra
Tabara Oxford Brookes University

În weekend am avut ocazia, unii din noi pentru prima dată, să vizităm locații mai îndepărtate – sâmbătă Londra, duminică Cambridge. În ambele ieșiri am descoperit pulsul diferit al unei metropole și al unui oraș emblematic pentru viața universitară.

Tabara Oxford Brookes University excursie Londra
Tabara Oxford Brookes University excursie Londra

În timpul liber acordat, ne-am bucurat de compania prietenilor alături de care am explorat cele două orașe. Am profitat la maxim de fiecare clipă petrecută atât în Londra cât și în Cambridge.

Pana la urmatoarele vesti, va lasam sa va bucurati de fotogafiile pe care le-am postat in albumele de pe Facebook si Google Photos!

Vă îmbrățișăm cu drag,

Group leaders M.& A.

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.