Tabără grup Clifton College, Bristol, Anglia 23 Iul – 6 Aug 2019 (3)

Dragi parinti, am revenit cu vesti din tabara Clifton College! Asa cum ne asteptam, weekendul a trecut foarte repede. Incepand cu ziua de vineri ne-am facut planurile pentru cele doua excursii, la Londra si Bristol.

Sambata am vizitat Londra, unde am vazut cateva din cele mai importante obiective turistice (Westminster Palace, Trafalgar Square, St James’s Park, Big Ben – inca nerenovat, London Eye, etc), dupa care am facut o scurta sesiune de shopping. 

Tabara Clifton College

Ziua de duminica am inceput-o printr-un tur al orasului cu autobuzul descoperit, urmat de o plimbare prin Bristol Harbour. La pranz am inceput activitatea preferata de catre toti copiii…shopping:D. Am avut cateva ore in care fiecare a vizitat magazinele preferate. Ne-am intors in campus multumiti de cele cumparate si ne-am reluat activitatile la care ne-am inscris. Incepe o noua saptamana si abia asteptam sa vedem ce surprize placute ne mai asteapta.

Tabara Clifton College
Tabara Clifton College

Atat pentru moment,

Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe albumele noastre de Facebook sau Google Photos!

Cliftonienii

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette Education din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte!