Tabăra de grup limba Engleza Londra Queen Mary, Anglia 28 Iulie – 11 August 2019 (3)

Tabara Mirunette Londra

Dragii nostri, am revenit cu noutati din tabara Mirunette Londra Queen Mary University!

„No news means good news”! Atât de multe lucruri frumoase am trăit si am experimentat aici in ultima vreme, încât nu stim cu ce sa începem.

Excursia de sâmbătă de la Cambridge a fost punctul culminant. Dupa ce am străbătut distanță pana la Cambridge timp de o oră și jumătate intr-un autocar elegant, ne-am lăsat cuprinși de frumusetea arhitecturii vechi a renumitului oras universitar cu rădăcini adânci înfipte în cultura. Am văzut o parte din cele peste 30 de colegii universitare pe care Cambridge-ul le adăpostește si ne-am gandit cum ar fi sa ajungem si noi studenți aici mai tarziu. „All is possible!”

Great St. Mary’s Church si King’s College ne-au fascinat. Străzile frumoase, pline cu flori, punting-ul de pe râul Cam, colegiile vizitate conferă orasului un aer aparte ; cu siguranță vizita ramane o amintire de neuitat in mintea noastră pentru multa vreme. Mărturie stau doar câteva poze pe care le-am surprins de-a  lungul excursiei din ziua de sâmbătă. 

Tabara Mirunette Londra - excursie Cambridge
Tabara Mirunette Londra – excursie Cambridge

Desi puțini obosiți din excursia menționată, duminică, ce-i drept putin mai tarziu, am luat-o de la capat. Am admirat Londra in toata splendoarea ei intr-o zi de duminica, am servit masa in oras, am cotrobait prin multe librării dar și prin magazine cu make-up-uri sau îmbrăcăminte. Cate lucruri frumoase nu se pot face in Londra intr-o zi de duminica! Stim deja sa circulam cu metroul londonez si am fost cat se poate de punctuali la meeting point.

Tabara Mirunette Londra
Tabara Mirunette Londra

Cursurile fiind dupa amiaza in cea de-a doua saptamana, luni am avut in programul de dimineata o plimbare prin Hyde Park. Intr-adevar suntem de invidiat. Am văzut în realitate ceea ce am invatat la orele de istorie sau am citit in manualele de limba engleza la scoala. Monumentul placat in aur ridicat de Regina Victoria in memoria soțului ei Printul Albert dupa decesul acestuia ne-a captivat privirea mult timp. Am imortalizat în cateva poze  Fântâna Prințesei Diana, aleile pline cu flori, lacul cu ale lui lebede si bineinteles Palatul Buckingham. Întorși în campus , dupa masa de pranz, am mers la cursuri fiind reconfigurati in alte grupe, iar in seara aceasta, disco. Disco, disco, disco dancing! 

Suntem cu toții bine si nu ne vine să credem că a trecut mai mult de jumatate din numărul zilelor de tabara. Speram ca urmatoarele sa treaca mai lent! Mai avem atat de multe lucruri de vazut …

Mirunetii si al lor group leader

P.S. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara Londra Queen Mary pe Facebook sau pe Google Photos!