Tabăra de grup limba Engleza Londra UCL 4-18 August 2019 (1)

Tabara Mirunette Londra UCLTabara Mirunette Londra UCL

Dragi parinti, iata primele vesti din tabara Mirunette Londra UCL!

După un zbor lipsit de evenimente, dar care a facilitat legarea de prietenii intre noii colegi de tabără, am ajuns in sfârșit în Londra, și, după un transfer de o oră de la aeroport, și la UCL.  Un membru prietenos al staff-ului, Gary, le-a explicat tuturor regulile de cazare și alte elemente utile. Ulterior, copiilor le-au fost alocate camerele și s-au familiarizat cu noul mediu. După puțină odihnă, am mers cu toții pentru a lua masa in oraș, cu vouchere furnizate de organizatori. La 19.15 am avut prima activitate oficială de tabără, respectiv activități sportive in Regent’s Park, ceea ce le-a permis tuturor să cunoască celelalte grupuri din tabără și să se distreze împreună – deja s-au împrietenit cu elevi din Italia și Franța.

Tabara Mirunette Londra UCL
Tabara Mirunette Londra UCL – Buckingham Palace

Ziua de luni a fost una solicitanta, deoarece, după micul dejun, toți noii veniți în tabără au participat la o întâlnire în care le-au fost prezentate regulile, modalitatea de desfășurare a programului și alte elemente utile, cum ar fi pachetul de curs și legitimații. Ulterior au susținut testarea de limba engleză, cărora li s-a părut tuturor extrem de accesibilă, marți dimineață urmând să afle grupele de studiu în care au fost repartizați. După prânz am mers cu toții într-un tur pietonal al celor mai faimoase obiective ale Londrei, inclusiv Big Ben, deocamdată aflat în renovare, sau Downing Street, faimoasa locuință a primului ministru britanic. De asemenea, au asistat la schimbarea de gardă înainte de a se plimba prin St. James’s Park și de a încheia prin a vedea Buckingham Palace. Turul le-a dat ocazia și să călătorească pentru prima dată, cel puțin în această tabără, cu celebrul metrou londonez.

Impresiile până acum sunt extrem de pozitive, inclusiv la capitolul calității mâncării. Vremea a fost tipic londoneză, cu ploaie de dimineață și zi însorită ulterior. Ziua de luni s-a încheiat cu discotecă, prilej tocmai bun să își cunoască și mai bine colegii de tabără.

Cu drag,

Andreea D – group leader tabara Londra UCL

P.S. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara Londra UCL pe Facebook sau pe Google Photos!