Tabăra de grup limba Engleza Londra Queen Mary, Anglia 28 Iulie – 11 August 2019 (2)

Dragii nostri, continuam cu cateva randuri din tabara de la Queen Mary despre frumoasele activitati ale căror personaje suntem noi. 

    Miercuri dimineață am pornit cu metroul spre centrul Londrei unde ne-am plimbat si am admirat o parte din edificiile Londrei si… surpriza! Am făcut o oprire pe Oxford Street, fără de care, o plimbare in Londra ar fi incompletă. Seara am mers sa vizitam Westfield, nu departe de campus.

    Ne puteti invidea pentru dimineata de ieri, pe care ne-am petrecut-o pe Tamisa, intr-o superba croazieră, având ocazia sa vedem si sa admiram o parte a Londrei si dintr-o altă perspectivă, vaporul purtandu-ne de la Westminster pana la Tower of London.

Tabara in Londra Queen Mary University 2019
Tabara in Londra Queen Mary University 2019

     Dimineata de astazi a fost rezervată vizitei la Tate Modern- galerie de artă modernă internațională, cel mai mare muzeu de arta moderna si contemporana,facand parte din grupul Tate.

     Suntem uimiți de circulația metroului si deja ne-am familiarizat putin cu liniile clare si bine definite in încalceala lor. Si noi care credeam ca numai in Bucuresti este o aglomerație de nedescris!?!

Tabara in Londra Queen Mary University 2019
Tabara in Londra Queen Mary University 2019

      Dar ce liniste si pace, ce frumos si voie buna este in campus. Ne-am facut multi prieteni străini- români suntem doar 16 din totalul de 400. 

      In fiecare dupamiaza am mers la cursuri, in grupele in care am fost repartizați, unde, fără lipsa de modestie, suntem cei mai buni.

      Mâine dimineata plecam in excursie la Cambridge!  Uraaaa!!! 

    Vom reveni cu detalii. 

P.S. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara Londra Queen Mary pe Facebook sau pe Google Photos!

   Mirunetii si al lor Group Leader