Tabără de grup New York Fordham University 28 Iulie -11(12) August 2019 (3)

Dragi parinti, avem noi vesti din tabara de grup de la Fordham University. Suntem bine, sanatosi, nu sunt probleme. Vremea este ok, mai putin miercuri cand a plouat zdravan si ne-a incurcat putin programul de vizita la Gradina Zoologica din Bronx. Am preferat sa nu mergem pe jos pe ploaia torentiala si sa stam in campus pana s-a potolit, iar seara am iesit in Times Square pentru cina la Dalas Barbeque, un restaurant american.

Tabara de grup New York Fordham University 2019
Tabara de grup New York Fordham University 2019

Joi am avut excursie in Manhattan, am mers cam o ora jumate cu metroul, catre Wall Street and 9/11 Memorial. Am oprit traficul intens pentru a face cateva poze, care sper sa va placa. 

Tabara de grup New York Fordham University 2019
Tabara de grup New York Fordham University 2019

Suntem cuminti, ne distram frumos si bine, mergem la cursuri si suntem punctuali( pana acum 😁)

Până la urmatoarele vesti din tabara New York Fordham University , vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe Facebook sau pe Google Photos!

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette Education din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte! “

Va imbratisam cu drag, 

Cei 17+1!