Tabara de grup Bromsgrove School, Anglia 30 iulie – 13 august 2019 (3)

Tabara Bromsgrove School

Dragi parinti, am revenit cu vesti din tabara in Anglia! Ziua de vineri ne-a adus vreme buna si soare din plin, asfel ne-am putut bucura de o gama larga de activitati organizate atat in aer liber cat si in sala precum: tenis, fotbal, baschet, badminton, cooking, trambulina, table tennis, drama, board games, yoga sau zorbing.

Printre optiunile noastre de azi se numara: tenis, baschet, badminton, cooking si zorbing. De departe cea mai incercata activitate a fost zorbing, astfel aproape toata lumea a incercat acele mingi gonflabile imense 🙂

Cat timp copiii din grupa Teens a fost la cursurile de limba engleza, Juniorii au avut parte de a doua sesiune de activitate CASTLE, de data aceasta orientata pe Survival skills si Teamwork. Cele 2 echipe au invatat sa instaleze un cort, apoi au facut intecere sa vedem care echipa il instaleaza si apoi in si strange in mod corect cat mai rapid. De asemenea, au dezbatut tot in echipe ce obiecte le sunt utile in cazul in care raman pe o insula pustie.

Activitatea de seara s-a numit Trash Fashion, astfel copiii au fost impartiti in echipe si au elaborat o tinuta cat mai deosebita folosind obiecte de zi cu zi: ziare, hartie igienica, sfoara, carioci si banda adeziva. Tinutele au fost prezentate pe podium la finalul serii si au primit aprecieri pe masura.

Tabara in Anglia Bromsgrove School 2019
Tabara in Anglia Bromsgrove School 2019

Sambata vom vizita Londra, iar duminica Warwick Castle & Stratford, astfel ca vom avea multe de povestit!

Va imbratisam cu drag,
Lucia & copiii

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara in albumele Facebook sau Google Photos!