Tabără de grup limba Engleză – King’s College London, Anglia 12-26 Aug 2019 (4)

Tabara Londra King's College Mirunette 2019

King’s College este situat în inima Londrei și este una dintre universitățile de top ale lumii, fiind a patra cea mai veche universitate din Anglia. Universitatea este considerată ca parte a „triunghiului de aur” al universităților britanice de cercetare, alături de Oxford, Cambridge și Imperial College. Campusul Denmark Hill al King’s College permite vizitarea celor mai importante obiective ale Londrei, oferind participanților la tabără de vară de limba engleză un program plin de ieșiri în oraș!

Dragi parinti, am revenit cu o noua serie de vesti si fotografii din tabara Londra King’s College!

Duminica am vizitat Buckingham Palace, Horse Guards si 10 Downing St. Vremea a fost amestecata – in Green Park si cand am ajuns la magazinul reginei, Fortnum&Mason, a plouat, iar mai tarziu a iesit soarele. Luni am mers in zona Tower Bridge si Tower of London. In Londra, la fiecare colt gasesti un loc interesant, incarcat de istorie!

Tabara Londra King's College Mirunette 2019
Tabara King’s College Londra Mirunette 2019

Tot duminica am urcat in London Eye, cu acces la privelisti exceptionale.

Luni seara am participat la concursul Oscars!!! pe care l-am castigat!!!Avem copii extrem de talentati, au fost 134 de participant in total la acest concurs!

Magda B – group leader tabara Londra

P.S. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe Facebook sau pe Google Photos!

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette Education din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte!