Tabără de grup lb. Engleză – Ridley Hall College- Cambridge, Anglia 11-25 Aug 2019 (3)

Tabăra de grup limba Engleză – Ridley Hall College – Cambridge University – Cambridge, Anglia 11-25 Aug 2019

Cambridge reprezintă un simbol al excelenței academice de mai mult de 800 de ani, având ca absolvenți numeroși laureați ai Premiului Nobel, scriitori, oameni de știință, filosofi și prim-miniștri ai Marii Britanii. Orașul universitar Cambridge este locația ideală pentru tinerii care vor să se familiarizeze cu sistemul de învățământ britanic de elită. Te vei bucura din plin de atmosfera studențească a orașului, având în vedere că mai mult de 20% din populație este reprezentată de studenți internaționali! Fondat în anul 1880, Colegiul Ridley Hall oferă un campus perfect în stilul Cambridge, având clădiri tradiționale cu arhitectură victoriană, terenuri și grădini încântătoare. Centrul de sport se află în apropierea campusului. Campusul este situat la doar 5 minute distanță de principalele atracții ale orașului Cambridge.

Excursia la Oxford de sâmbătă ne-a purtat prin locurile unde a fost filmat Harry Potter. Fanii lumii magice a vrăjitorilor au fost entuziasmați de întreaga experiență.

Christ Church College, All Souls College, Teatrul Sheldonian și Muzeul Ashmolean au fost principalele puncte de interes. La întoarcere, seara, ne-am plimbat prin parcul Newham. 

 A doua zi am făcut o plimbare la pas în cea mai îndrăgită zonă de relaxare a localnicilor, numită Grandchester. Aici ne-am bucurat de aerul curat și de culorile vii ale celebrei pajiști, străbătute ușor de râul pe care se face punting și în care se înoată. Am luat ceaiul în Tea Garden la sfârșit, după drumul prin pădure și prin pitorescul orășel.

 Ieri, după ore, am avut de ales între grădina botanică și alte activități de relaxare, iar băieții au ales ceva inedit (mersul la sală). Toți s-au bucurat de o seară la cinema și de burrito night.

 Tinerii sunt entuziasmați de fiecare zi aici și asta pentru că totul se întâmplă după preferințele și dorințele lor, ceea ce nu poate decât să îi încânte pe toți.

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabară în albumele Facebook sau Google Photos!

Cu drag,
Roxana
– Group Leader tabăra Ridley Hall College

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.