Tabără de grup lb. Engleză – Ridley Hall College- Cambridge, Anglia 11-25 Aug 2019 (4)

Tabăra de grup limba Engleză – Ridley Hall College – Cambridge University – Cambridge, Anglia 11-25 Aug 2019

Cambridge reprezintă un simbol al excelenței academice de mai mult de 800 de ani, având ca absolvenți numeroși laureați ai Premiului Nobel, scriitori, oameni de știință, filosofi și prim-miniștri ai Marii Britanii. Orașul universitar Cambridge este locația ideală pentru tinerii care vor să se familiarizeze cu sistemul de învățământ britanic de elită. Te vei bucura din plin de atmosfera studențească a orașului, având în vedere că mai mult de 20% din populație este reprezentată de studenți internaționali! Fondat în anul 1880, Colegiul Ridley Hall oferă un campus perfect în stilul Cambridge, având clădiri tradiționale cu arhitectură victoriană, terenuri și grădini încântătoare. Centrul de sport se află în apropierea campusului. Campusul este situat la doar 5 minute distanță de principalele atracții ale orașului Cambridge.

Aici continuă distracția, o bună dispoziție continuă la activități, împletită cu noi lucruri învățate la cursuri.

Una dintre activitățile la alegere de după amiază a constat în prezentarea colegiilor din Cambridge de către o studentă din staff. Ce a inclus acest lucru? Viața de zi cu zi a tinerilor, examenele, admiterea, petrecerile, plusurile și minusurile au fost readuse în prim plan și au fost urmate de un concurs cu întrebări bazate pe noile informații acumulate. Totul a fost filmat de o echipă de la televiziunea din campus, iar întregul video urmează să fie postat pe paginile de social media ale colegiului.

A urmat ieșirea pentru tradiționalul tea party, aceasta s-a făcut în Michael Cafe, o fostă biserică din zona centrală transformată în cafenea și restaurant. Nu a lipsit celebra prăjitură englezească, servită cu unt și gem, acompaniată de ceaiul negru englezesc cu lapte ce a făcut deliciul tuturor.

Spre seară ne-am împărțit din nou pe activități- noi am mers la Kettle’s Yard. Un muzeu ce combină mobila, sculpturile, tablourile, pietrele, cu cărțile și florile în așa fel încât să se creeze o armonie deosebită între culoare și formă. Toate acestea redau un echilibru perfect al emoției ce liniștește sufletul. O experiență nouă pentru toți, de care putem spune că ne-am bucurat cu adevărat.

După teme și plimbarea prin parc, o parte am ajuns în zona de karaoke, unde am ascultat tineri cântând melodii Queen, balade rock, etc. Un alt moment dedidacat exlusiv distracției și relaxării.

Lucrurile nu se termină aici, urmează multe alte experiențe și vizite. Mai avem de acumulat lucruri ce ulterior, acasă, vor prinde contur prin povești spuse mai departe. Stay tuned!

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabară în albumele Facebook sau Google Photos!

Cu drag,
Roxana
– Group Leader tabăra Ridley Hall College

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.