Tabara Engleza Londra, Haileybury College, Anglia 29 Iul – 11 Aug (2)

Tabara de grup limba Engleza - Londra, Haileybury College,Tabara de grup limba Engleza - Londra, Haileybury College, Anglia

Dragii nostri, va trimitem primele noutati din tabara Anglia – Haileybury College.

Va salutam din Haileybury!!

Zborul si drumul pana aici au fost fara probleme – toti copiii au avut documentele necesare; totul a decurs normal. Personalul din avion a spus ca avem niste copii foarte cuminti, care nu au deranjat si…… au mancat tot, tot!!!:))))

La aeroport ne-a intampinat un membru al staff-ului si in mai putin de 2 ore de mers cu autocarul am ajuns in campus. Acesta este situat in Hertford si e inconjurat de padure. Dupa cum veti vedea din poze, campusul in sine e superb!

Fetele sunt cazate in Melville iar baietii in Allenby – doua cladiri diferite aflate la 3 min departare. Conditiile sunt foarte bune, se face curat in fiecare zi, mobilierul este nou si avem loc destul sa ne depozitam lucrurile. Baile, aflate la capatul culoarului, sunt foarte curate.

Am avut ceva de furca cu deschiderea unor valize….prietenii stiu ;)…dar, ne-am descurcat. Am preluat deja documentele si banutii (de la cei care au dorit ca noi sa le tinem banii!)  – nu va mai faceti probleme ca ar putea sa le piarda; sunt sub cheie!

Ne-am familiarizat deja cu programul de activitati (sporturi diverse, activitati artistice) si cu lectiile; fiecare copil a inteles cand, unde trebuie sa fie, ca sa nu piarda ceva – noi i-am incurajat sa participe activ la tot.

Mancarea e foarte gustoasa si indestulatoare, mai ales pe placul copiilor!

Maine mergem la Cambridge unde vom face un tur cu ghid al orasului – vom vedea faimoasele colegii si puncte de interes, ne vom plimba cu barca si vom avea si ceva timp liber. Vom reveni cu poze!

Va asiguram ca suntem cu totii bine, in pofida lipsei internetului sau a semnalului gsm….:))))))

Nu uitati ca ne puteti contacta oricand, cu orice problema legata de tabara – daca exista!!! In rest, totul e OK!!

Va imbratisam cu drag!

Ana si Luciana

Va lasam sa va bucurati de pozele din tabara Anglia, pe care le regasiti in albumul de Facebook (click pe link).

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Haileybury College, puteti accesa si albumul foto de Google Photos, care va fi actualizat pe parcursul taberei cu noi fotografii!