King’s College London, Anglia – Tabără de grup limba Engleză – 12-26 Aug 2019

🦉 înțeleaptă, Mirunette, vă aduce vești de departe, tocmai din Tabăra de grup King’s College London!

Postcard/ Carte poștală

King’s College este situat în inima Londrei și este una dintre universitățile de top ale lumii, fiind a patra cea mai veche universitate din Anglia. Universitatea este considerată ca parte a “triunghiului de aur” al universităților britanice de cercetare, alături de Oxford, Cambridge și Imperial College. Campusul Denmark Hill al King’s College permite vizitarea celor mai importante obiective ale Londrei, oferind participanților la tabără de vară de limba engleză un program plin de ieșiri în oraș! Campusul colegiului are totodata si dotari moderne, iar salile se recreiere repreinta ocazia perfecta pentru socializare.

Dragi parinti,

După o călătorie fără probleme, am aterizat la Heathrow Airport și am plecat spre campus.

Camerele sunt comfortabile și cu baie proprie. Astăzi a fost prima întâlnire cu profesorii și staff-ul școlii- o încântare venită de ambele părți.

La fel a fost și testarea pentru împărțirea pe grupe și întâlnirea cu viitorii colegi din alte țări. Totul arată foarte promițător, în curând vom trimite și alte noutăți, o dată ce dăm startul cu adevărat la cursuri, activități și vizite.

Cu drag,
Magda- group leader tabara King’s College

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabără în albumele noastre de pe Facebook sau Google Photos

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.