Tabăra de grup lb Engleza – Fort Lauderdale- Miami, SUA 4 – 17 Aug 2019 (3)

Tabăra de grup lb Engleza – Fort Lauderdale- Miami, SUA

Ce poate fi mai plăcut decât să studiezi limba engleză pe plajele încântătoare din Florida? Această tabără de engleză din S.U.A. se desfășoară chiar în Fort Lauderdale, supranumit „Veneția Americii”, un resort exclusivist superb cu 40 km de plaje, unde temperatura medie a apei este de 25˚С. Orașul Fort Lauderdale este un centru financiar important și este denumit „capitala yachting-ului a Statelor Unite ale Americii”. Campusul taberei de limbă engleză este situat chiar în centrul resortului Fort Lauderdale, aproape de Las Olas Boulevard, zonă eclectică predilectă pentru entertainment și shopping. Cazarea se realizează la hotelul de 4* Embassy Suites by Hilton Fort Lauderdale, care oferă condiții foarte bune, precum și acces la piscină și centru de fitness modern. Excursiile fantastice în Miami, la NASA Kennedy Space Centre, la rezervația naturală Everglades cu aligatori, precum și croazierele memorabile garantează o vacanță de vară în America incredibilă!

Dragi părinți,

 Știți ce nerăbdători am fost să vedem NASA?!?😜

NASA!!!!! 😜 👌❤️

 Da, într-adevăr, suntem foarte norocoși că am reușit să ajungem într-un loc ca acesta, vizitat de milioane de oameni, printre care și noi!😜 Vă mulțumim de fiecare dată pentru toate experiențele de care ne bucurăm în această tabără!👌 ❤️

❤️ 💗

💝

💝

💝

Centrul Spațial John F. Kennedy este un cosmodrom american, unul dintre cele zece centre de teren ale NASA! Din decembrie 1968, Centrul Spațial Kennedy a fost principalul centru de lansare a misiunilor NASA cu echipaj uman! Am fost în inspecție și ne-a plăcut ce am văzut!😄 Simulatorul a fost una dintre principalele atracții!

A fost o zi deosebită, însorită, ceea ce a făcut ca vizita să fie foarte plăcută!

Am avut timp de poze, așa că vă mai trimitem vești noi!

Suntem siguri că vă e dor de copii, însă vreau să vă asigur că ei chiar se bucură de fiecare minut aici!

„ei chiar se bucură de fiecare minut aici!”

„ei chiar se bucură de fiecare minut aici!”

Luni am fost la National Park of EVERGLADES! Un spectacol al naturii! O rezervație naturală din statul Florida! Este cea mai mare rezervație naturală, subtropicală, din Statele Unite! Este vizitată de peste 1 milion de oameni în fiecare an, fiind a treia mare rezervație din cele 50 de state americane! A fost declarată rezervație a Biosferei și una dintre cele mai importante zone umede din lume! De asemenea, este inclusă în patrimoniul mondial!

Aligatorii au făcut show, iar curajoșii au făcut și poze cu unul din aligatori!

Zilele au trecut repede și ne pregătim pentru altele cu orele de studiu și activitățile de după amiază!🤗

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabără în albumele Facebook sau Google Photos . 😘 Keep in touch❤️😜🤗

Cu drag,

Alina- group leader tabăra Fort Lauderdale

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.