Tabara de grup Bromsgrove School, Anglia 30 iulie – 13 august 2019 (9)

Tabara Bromsgrove School

Iata-ne ajunsi si la ultima zi din tabara de la Bromsgrove School!

Deja bagajele sunt pregatite si ne-au cuprins atat tristetea ca ne despartim de noii nostri prieteni cat si bucuria de a-i revedea pe cei dragi noua la aeroport. Suntem de asemenea nerabdatori sa gustam si mancarurile noastre preferate odata ajunsi acasa – in top sunt clatitele, chiftelele, dar si supele.

Azi copiii au avut ultimele cursuri de limba engleza unde au primit si diplomele de limba engleza impreuna cu o scurta caracterizare din partea profesorului. Cu totii au fost apreciati si ii felicit pentru efortul si cunostintele lor!

Tot in cursul zilei de azi s-a organizat si o excursie optionala de shopping la Birmingham, in centrul comercial Bullring ce gazduieste peste 200 de magazine si restaurante. Am avut astfel ocazia sa cumparam cate ceva atat pentru noi cat si pentru parinti, frati, bunici si prieteni 🙂

Ultima seara nu se putea incheia decat cu un farewell party, cu gustari, fantana de ciocolata, baloane, lumini, muzica ritmata, voie buna si multe imbratisari.

Tabara de la Bromsgrove School
Tabara de la Bromsgrove School – goodbye

Suntem nerabdatori sa va revedem la aeroport marti 13 august la ora 20:05, pentru a va povesti cum ne-am petrecut cele 2 saptamani de tabara.

Cu drag,
Lucia & copiii

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara in albumele Facebook sau Google Photos!