Tabăra de grup Clifton College Bristol 06 – 20 August 2019 (2)

London

Dragi părinți, 

Am avut un weekend încărcat, dar plin de satisfactii. Sâmbătă am vizitat Londra, principalele atractii fiind The British Museum, London Eye si Trafalgar Square. Spre finalul excursiei, am avut timp si de putin shopping pe Oxford Street.

Aquarium

Duminica a fost dedicată turului orașului Bristol. Am vizitat obiectivele cele mai importante cu autobuzul descoperit. Prima oprire după tur a fost la Cabot Circus, o zonă dedicată magazinelor mari. Apoi am mers la The Bristol Aquarium, unde copiii s-au delectat cu diverse specii marine, urmat apoi de o minunata plimbare in port.

La activitatea de seara unii copii au ales Escape Room, altii s-au relaxat jucând baschet sau fotbal.

Sport

Luni programul a fost normal, copiii având trei activități dimineata, în timp ce adolescenții au avut cursuri. Prima activitate a fost una sportivă, în a doua au invatat cum sa faca un graffiti, iar la a treia au avut un Scavenger Sunt, joc care i-a ajutat să socializeze mai mult cu ceilalți copii din campus. În partea de dupa-amiaza, copiii au avut cursuri, iar adolescenții activități. Unii au ales înotul,  altii Puppet Master workshop.

Talent

Seara ne-am delectat cu toții cu un concurs de Talente care a si fost câștigat de micuta noastra Mirunette, Alessia Ceapraga. Copiii s-au simțit bine si asteapta cu nerăbdare activitățile din zilele următoare.

Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe albumele noastre de Facebook sau Google Photos!

Ne auzim curând!