Tabăra de grup Clifton College Bristol 06 – 20 August 2019 (1)

Dragi parinti, asa cum am promis, revin cu informatii despre primele trei zile pline de cand suntem la Clifton College, in Tabara Mirunette Bristol!

Acomodarea copiilor aici a fost rapida, copiii obisnuindu-se repede cu regulile impuse de personal. Prima zi a fost lejera, copiilor li s-a prezentat campusul Clifton College si imprejurimile acestuia, urmand ca din a doua zi sa dea testul de limba si sa fie impartiti conform nivelului de cunostinte.

Tabara Mirunette Bristol
Tabara Mirunette Bristol – Clifton Suspension Bridge

In ceea ce priveste activitatile outdoor, copiii mai mici au avut trei workshopuri cu tema “Roman day” in care au invatat despre obiceiurile si cultura romana. In partea de dupa-amiaza, au avut o excursie la Bath unde au facut turul orasului cu autobuzul descoperit, au vizitat Roman Baths si apoi au avut o mica sesiune de shopping. Spre seara s-au delectat cu activitati sportive si e-games.

Tabara Mirunette Bristol
Tabara Mirunette Bristol – excursie Bath

Ziua a treia a fost dedicata piratilor, fiind numita “Pirate day” unde cei mici s-au bucurat de activitati atractive ca vizionarea unui film cu aceeasi tematica urmat de un treasure hunt. Cei mari s-au delectat cu o plimbare in Bristol (Harbourside) si au vizitat Cabot Tower. La intoarcere, ca activitate de seara, cei mici au vizionat Piratii din Caraibe, iar cei mari au avut Cocktail Night.

Tabara Mirunette Bristol
Tabara Mirunette Bristol

Ziua de maine este dedicata vizitarii capitalei britanice, Londra. Ne auzim curand!

Cu drag,

Cristiana, the GL & the Cliftonians

Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe albumele noastre de Facebook sau Google Photos!