Tabără de grup Pitzer College, L.A. 24 Iulie – 06 August 2019 (6)

Dragii nostri, a mai trecut o zi plina in Los Angeles California ! De data aceasta am vizitat California Science Museum, ne-am familiarizat cu misiunile americanilor pe Luna, am citit informatii utile despre viata in oceane, in desert, la Poli, despre cutremure si cum sa reactionezi in cazul unuia. La finalul vizitei, am vizionat la IMAX-ul muzeului, filmul documentar Apollo 11 – despre primul om care a pasit pe suprafata Lunii – Neil Armstrong.

Tabara in Los Angeles California
Tabara in Los Angeles California – California Science Museum

Urmatoarea oprire a fost la Staples Center si LA Live – un loc plin de actiune – multi tineri care jucau baschet pe terenuri special create, muzica, divertisment. Din pacate nu am putut intra in Staples Center deoarece se pregateau pentru un concert, ne-am plimbat prin imprejurimi insa, admirand si cladirile impunatoare din jur.

Tabara in Los Angeles California
Tabara in Los Angeles California – Farmer’s Market

Ultima oprire si cea mai satisfacatoare pentru multi, a fost la Farmer’s Market & the Grove – un loc plin de culoare, magazine, piata cu produse locale, proaspete, dar si divertisment pe masura – acesta a fost locul unde foarte multe vedete obisnuiau sa isi petreaca timpul, la inceputul anilor 2000.

La intoarcerea in campus, toti am revenit cu multe pungi de la cumparaturi. Foarte obositor:))

Va imbratisam cu drag,

Exploratorii vestici!

P.S. Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara în Los Angeles Pitzer College pe Facebook sau pe Google Photos!