Tabara de engleza in Edinburgh, Merchiston Castle, Scotia 2018 (7)

Dragi parinti,

Așa cum era de așteptat, ultimele zile de tabără au trecut extrem de repede, iar copiii și-au exprimat și surprinderea că în curând vom porni spre casă, dar și dorința de a mai rămâne. Joi am petrecut iar ziua în Edinburgh – după amiază a fost o dedicată vizitării muzeului de artă, unde unii copii au făcut joculețele propuse de staff, iar alții și-au găsit refugiul în cafenea și magazinul de suveniruri. Seara copiii au ales să facă sport prin campus și să își petreacă timpul pe pajiștile pitorești ale școlii.

Vineri au avut cu părere de rău ultimele ore de cursuri și au primit și certificatele ce atestă nivelul lor și progresul din ultimele două săptămâni – toți fiind frumos descriși în caracterizări de profesorii lor. După amiaza a fost petrecută în oraș, copiii profitând de ocazie pentru a mai da o ultimă raita prin zonele lor preferate și deja bine cunoscute și pentru a face niste ultime cumpărături. Seara a fost dedicată discotecii, unde atmosfera s-a animat rapid, și copiii s-au distrat foarte bine, dansând cu entuziasm și pregatindu-se sa își ia „la revedere” de la ceilalți copii din tabără, cu mulți legând prietenii și simpatii.

Deja unii se gândesc la următoarea tabără și își fac planuri de noi destinații si distracții. Ne așteaptă un drum lung sâmbătă, și încă planează incertitudinea abilității tuturor de a-și face bagajele cu succes, respectiv în limita de greutate, dar deocamdată cu toții trăiesc la maximum ultima seara de tabără.

 

Happily yours,

Teacher si cei 11 copii fantastici

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Merchiston Castle, accesati albumele foto Facebook si Google Photos, care vor fi actualizate in permanenta pe parcursul taberei cu noi fotografii!