Tabara California State University, Los Angeles, America, 19 Iul – 2 Aug (4)

Tabara California State University, Los Angeles, AmericaTabara California State University, Los Angeles, America

Buna ziua, dragi parinti! Revenim cu vesti din tabara California State University, Los Angeles, America.

Ne bucuram sa revenim cu noutati, lucrurile s-au mai reglat pe de o parte, copiii au intrat intr-o anumita rutina, s-au obisnuit cu regulile, merg la cursuri si majoritatea sunt foarte incantati de ele, respecta orele de intalnire si se sudeaza prietenii. Pe de alta parte ne confruntam cu mici probleme de natura medicala. Din cauza aerului conditionat destul de puternic de peste tot, copiii incep sa raceasca. Avem deja 3 raciti si mai sunt cativa la care situatia probabil ca se va agrava mai mult sau mai putin. Sa speram ca le vom regla totusi cu ajutorul medicamentelor. Noi suntem cu ochii pe ei si le urmarim evolutia permanent.

De la ultima informare am facut destul de multe lucruri interesante: multe cursuri in primul rand (spre disperarea unora?) dar si excurii la Beverly Hills, Hollywood, Griffith Observatory si Downtown LA. Singura noastra dezamagire a fost ca ieri nu am putut face poze cu celebrul semn de la Hollywood deoarece atunci cand am ajuns in zona soarele apunea chiar langa el ceea ce a facut imposibila surprinderea lui in fotografii! Si cum un selfie cu acesta este un „must have” absolut pentru majoritatea va trebui sa facem o excursie suplimentara doar pentru a bifa acest lucru!???

Maine o sa avem cu siguranta o zi foarte frumoasa deoarece ne asteapta dupa cursuri o excursie la Santa Barbara si Malibu!

Cam astea sunt vestile de la noi, cu bune si cu rele, stati linistiti totusi, copiii se distreaza si se simt bine, ne cunosc si ii cunoastem mult mai bine acum si suntem sigure ca totul va merge din ce in ce mai bine si vor pleca de aici cu amintiri si momente de neuitat!

Group Leaders – tabara California State University Los Angeles

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara Mirunette de la Los Angeles, va rugam accesati  albumele foto de Facebook si Google Photos, care sunt actualizate in permanenta pe parcursul taberei cu noi fotografii!