Tabara California State University, Los Angeles, America, 19 Iul – 2 Aug (6)

Tabara California State University, Los Angeles, America

Buna seara, dragi parinti! Avem vesti din tabara California State University, Los Angeles, America.

In primul rand va transmitem urmatorul mesaj: vrem ciorbaaaaa!!!!! ??? Desi mancarea e destul de variata aici aproape toti spun ca ar da orice pentru o ciorba romaneasca! Timpul a trecut se pare destul de repede si in curand vom ajunge si pe meleagurile noaste. Astazi copiii au facut cursuri toata ziua si dupa amiaza am mers cu totii la ceremonia de absolvire unde li s-au impartit diplomele. Au existat si nemultumiti printre ei deoarece punctajul final obtinut nu reflecta neaparat nivelul cunostintelor de engleza ci si comportamentul din timpul orelor. Asa ca cei care nu au fost tocmai cuminti si au mai deranjat profesorii au mai pierdut puncte.

Am terminat deci cu orele de curs si mai avem de bifat doar o excursie, se pare ca si cea mai frumoasa: la Venice Beach si Santa Monica. Maine vom fi pe drum toata ziua iar seara ne vom pregati bagajele pentru ca joi dimineata la ora 10 vom parasi campusul. ?

Programul dupa cum am mai spus este destul de incarcat si obositor pentru ei, mai ales ca nu ii lasa inima sa se culce la ora 11 cand se da stingerea, asa ca sa nu va mirati daca vor dormi neintorsi doua zile si doua nopti! Dar oricum ar fi, sunt convinsa ca o sa le fie foarte dor de LA si de colegii lor la despartire!

Deja cu nostalgie,

GLs

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara Mirunette de la Los Angeles, va rugam accesati  albumele foto de Facebook si Google Photos, care sunt actualizate in permanenta pe parcursul taberei cu noi fotografii!