Tabara de grup limba Engleza – Edinburgh, Fettes College, Scotia (3)

Tabara Engleza - Edinburgh, Fettes College, Scotia

Dragi parinti,

 

Salutari racoroase din tabara engleza de la Fettes College! ๐Ÿ™‚

 

Da, vremea este racoroasa aici, insa nu am avut parte de ploaie momentan. Ieri, dupa micul dejun am facut cunostinta cu profesorii si colegii de clasa si am inceput cursurile de limba engleza. Avem parte de profesori foarte de treaba, dupa cum spun copiii, fiecare sustinand ca profesorul lui este cel mai tare. ๐Ÿ™‚ Dupa masa de pranz, am mers in excursie fiecare cu clasa lui prin Edinburgh,vizitand diferite atractii. Unii au mers la faimosul cimitir Greyfriars Kirkyard, renumit pentru fenomele paranormale ce au avut loc de-a lungul timpului. Tot aici am putut vedea statuia catelului Bobby,care timp de 14 ani a dormit langa mormantul stapanului sau.

Alti copii au vizitat National Gallery of Modern Art, loc care in trecut a fost o scoala si Leith Docks,unde se afla fostul iaht regal Britannia.

Cei care au ramas in campus, au avut activitati unde au pictat tricouri si au facut slime ๐Ÿ™‚ Am avut parte de o seara speciala, seara scotiana, unde am participat la un concurs. Impartiti in doua echipe, fiecare cu cate un reprezentant si 3 ajutoare, copiii au trebuit sa imbrace reprezentantul echipei in vestitul kilt scotian in mod corect. Ne-am delectat si cu deserturi si bauturi specifice tarii, dupa cum veti vedea si in poze. Au urmat si dansurile scotiene unde ne-am distrat copios dar nu putem spune ca suntem pregatiti sa reproducem un dans, este destul de complicat. ๐Ÿ™‚ Pentru ca am mai avut putin timp liber seara, am ales sa jucam ping pong, sa mai exploram campusul si sa socializam cu ceilalti copii.

Avem si mix foarte bun de nationalitati, am intalnit copii din Italia, Spania, Mexic, Ungaria, China, Japonia, Germania, Suedia si Rusia.

Va lasam sa va bucurati de poze,unele facute chiar de copii in excursii si promitem sa revenim curand si cu alte vesti!

 

Ale & Fettes Squad

 

Alexandra Moraschi

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla inย tabara de la Edinburgh, puteti accesa albumele foto de Facebook si Google Photos,ย care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!