Indrazneste sa inveti un nou sport in tabara de la Verbier! Iarna aceasta, fii la inaltime cu Mirunette!

tabara de la Verbier

Te-ai gandit vreodata sa inveti sa practici un sport de iarna? Te-au oprit emotiile in fata necunoscutului sau gandul ca nu vei avea deprinderile necesare? Transforma neincrezatorul “Nu pot” intr-un hotarat “Vreau sa incerc”! Mirunette iti ofera ocazia perfecta sa iti cuceresti temerile in tabara de la Verbier din Elvetia! Vei avea ocazia sa practici ski sau snowboard intr-una din cele mai populare statiuni de ski din Europa.

Iata cateva tips & tricks care sa te convinga sa actionezi:

  • Zilnic cele 6h de sport pe partie vor fi tinute de instructori specializati – vei invata tehnicile de baza si mentinerea echilibrului de la monitori calificati, care se vor asigura ca vei practica sportul ales in cele mai bune si sigure conditii.
  • Vei fi repartizat intr-o grupa potrivita nivelului tau de cunostinte si abilitati de ski / snowboard (incepator, intermediar sau avansat) alaturi de copii de alte nationalitati! Este o ocazie excelenta sa iti faci noi prieteni alaturi de care vei invata diverse tehnici pe partie dar iti vei imbogati si cunostintele de limba straina.
  • Un echipament bun mereu va face diferenta! Ochelarii, manusile, hainele termice si straturile impermeabile trebuie sa se afle pe lista ta de cumparaturi premergatoare plecarii in tabara din Verbier. Schiurile, placa, bocancii si casca se pot inchiria la fata locului, insa restul nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau.
  • Vei practica sportul ales pe unele dintre cele mai bune si versatile partii din lume! Posibilitatile de ski si snowboard sunt nelimitate pentru toata lumea, de la incepatorii care au pistele speciale la baza muntelui pana la cei mai avansati care se pot bucura de pistele negre sau de trasee off-piste – pentru aventurosi.
  • Enjoy a once in a lifetime view! La cota maxima, panorama Alpilor este impresionanta – cei ajunsi aici se vor delecta cu silueta emblematicului Matterhorn – cunoscut si sub numele de Muntele Toblerone, cel care apare pe ambalajul ciocolatei cu acelasi nume – si cu varful Mont Blanc care se vede in departare.
  • Vei avea ocazia sa participi la competitia sportiva de la finalul programului unde cei mai buni cursanti vor fi premiati in cadrul Festivitatii de final, in aplauzele tuturor colegilor si instructorilor.

Iarna aceasta experimenteaza ceva NOU! Accepta provocarea Mirunette si inscrie-te in tabara de la Verbier! Inscrierile au inceput deja, iar locurile sunt limitate! Afla aici mai multe detalii despre tabara Mirunette!