Mirunette lanseaza oferta de tabere internationale 2018!

tabere internationale 2018 - Royal Holloway University

Toamna se numara … taberele internationale Mirunette! Ti-am pregatit destinatiile pentru 2018 pline de aventura. O tabara de grup este cea mai buna ocazie sa iti imbunatatesti nivelul de limba straina si sa cunosti copii din toate colturile lumii alaturi de care vei invata o limba straina, te vei plimba si te vei distra! Timp de doua saptamani vei experimenta viata unui elev international intr-un campus de poveste. Vizite, activitati sportive, culturale, seri internationale, jocuri de echipa, piese de teatru sunt cateva din lucrurile care te asteapta intr-o tabara Mirunette!

Oferta Mirunette include destinatii precum Anglia, Irlanda, Scotia, New York, Los Angeles sau Miami. Tu unde vei petrece o vacanta de vara activa si interactiva?

Intra pe site-ul nostru pentru a vedea toate taberele de grup: Juniori in UK, Tineri in UK si Tineri in SUA!

NOUTATI IN UK!

Familiarizeaza-te cu the british way of life locuind in cladiri tipic englezesti, experimentand gastronomia britanica, educatia la un nivel inalt si, nu in ultimul rand, the Lovely English Weather!

Vara acesta, Mirunette ti-a pregatit noi destinatii pentru Marea Britanie!

Tabara de Grup limba engleza Royal School Ipswich, Anglia (9-17 ani)

Programul desfasurat la Royal School este alegerea ideala pentru cei care isi doresc un campus tipic britanic cu facilitati educationale si sportive de exceptie si o cazare complet renovata. Vei avea ocazia sa explorezi unul dintre cele mai vechi orase britanice, Ipswich, localizat pe coasta Angliei de Est, unde arhitectura medievala, apartamentele moderne, buticurile si restaurantele situate in cladiri traditionale, iahturile se imbina neasteptat de armonios in peisajul portuar. Detalii despre oferta AICI

Tabara de Grup limba engleza Sherborne School Dorset, Anglia (13-17 ani)

Situata in orasul Sherborne din Sud-Vestul Angliei, scoala ofera o combinatie excelenta intre educatia traditionala britanica si facilitati moderne pentru studiu, arte sau activitati sportive. Amintita in multe dintre romanele lui Thomas Hardy, regiunea Dorset este faimoasa pentru Coasta Jurrasica ce e inclusa in Patrimoniul UNESCO si pentru statiunile litorale ce sunt declarate remarcabile frumuseti naturale. Detalii despre oferta AICI

Tabara de Grup limba engleza Royal Holloway University, Londra, Anglia (9-17 ani)

Fondata in 1886, Royal Holloway este una din universitatile de cercetare de prestigiu din Marea Britanie, insumand 21 de departamente academice care acopera toate domeniile de activitate, de la Stiinte Realiste, Drept, Economie la Arte si Stiinte Umaniste. Experimenteaza viata unui student intr-un campus de 135 acri cu numeroase spatii de predare, studiu, cu baruri si cafenele, o cazare de inalta calitate si facilitati sportive de top. Detalii despre oferta AICI

Esti o fire independenta? Vrei sa relationezi exclusiv intr-o limba straina? Te poti inscrie intr-una din taberele individuale, fara insotitor, de limba engleza, franceza, spaniola, germana sau chineza!

Doresti o oferta personalizata pentru tabere internationale 2018? Contacteaza-ne acum la numarul de telefon 0735 159 626 sau direct prin email – office@mirunette.ro!