Arta de a deveni student in UK cu Mirunette!

Arta de a deveni student in UK cu Mirunette!Arta de a deveni student in UK cu Mirunette!

Alegerea domeniului in care vrei sa studiezi este conditionata de o serie de decizii pe care trebuie sa le iei. Insa, atunci cand te lasi ghidat de talent si pasiune, stii ca vei face alegerea potrivita.

Arta, pentru fiecare student, reprezinta un univers aparte: pictura sau sculptura, fotografie sau scenografie, grafica sau design, in functie de vocatie si aptitudini. Fii increzator, Mirunette te ajuta sa iti creionezi drumul catre oricare dintre ele!

Programele de arta din UK sunt preferate de tinerii artisti internationali. Totodata, deschiderea elevilor romani catre universitatile de arta din UK este in crestere. Cea mai cautata si competitiva specializare este Fashion Design. Pasiunea pentru fashion, imbinata cu multiculturalitatea, transforma lumea design-ului intr-una extrem de colorata, diversificata si inovativa.

Ce trebuie sa faci pentru a urma cursurile unei scoli de design vestimentar? Foloseste-ti talentul si imaginatia pentru primul tau proiect maret: portofoliul. Pentru viitorii profesionisti in domeniul modei, portofoliul este reprezentativ, exact ca o carte de vizita. Acesta este solicitat de orice universitate, in procesul de aplicare. Astfel iti recomandam sa dedici suficient timp si atentie lucrarilor tale. Be the best version of you!

Universitatile de top din UK solicita viitorilor studenti internationali, ca dupa liceu, sa urmeze un ,,Foundation year”. Acesta inseamna un an de pregatire academica, in cadrul caruia candidatii vor studia notiuni fundamentale despre arta, pregatindu-se sa isi aleaga specializarea dorita si acumuland cunostintele necesare pentru a putea accesa profilul dorit. Daca la inceputul acestui an de pregatire, ai sub 19 ani, vei putea urma cursurile Foundation gratuit. How cool is that?

Daca vrei sa intri intr-un mediu dinamic, non-conformist, sa faci schimb de impresii si idei, sa inveti cele mai noi procedee din arta- esti pregatit sa devii student la fashion in UK! A venit momentul ca micile tale creatii sa ajunga de pe hartie… pe podium!

Arta de a deveni student in UK cu Mirunette!

Arta de a deveni student in UK cu Mirunette!

Arta de a deveni student in UK cu Mirunette!

Arta de a deveni student in UK cu Mirunette!