Misiunea si valorile Mirunette Education

Misiunea si valorile Mirunette EducationSediul Mirunette Education

Misiunea si valorile Mirunette Education reprezinta topicul articolului de astazi! Astfel, unul dintre obiectivele noastre este de a sprijini educatia si de a oferi tinerilor sansa de a evolua independent in mediile interculturale.

What’s Mirunette and its core values?

Din 2004 pana in prezent Mirunette Education a indrumat peste 9.000 de tineri catre noi experiente culturale si orizonturi educationale. Oferim programe de vara internationale, cursuri de limba straina, consiliere pentru scoli si licee din strainatate si consultanta pentru universitati de top din Europa.  

Adesea auzim cu admiratie despre romanii care s-au remarcat peste hotare. Mirunette Education ofera copiilor si adolescentilor sansa de a evolua independent in medii interculturale care ii vor pregati pentru lumea globala in care vor ajunge ca adulti.

Misiunea si valorile Mirunette Education sunt foarte importante atat in dinamica echipei noastre, cat si in relatia cu clientii care ne aleg serviciile.

Sustinem experienta internationala inca de la o varsta frageda pentru a incuraja dezvoltarea personala a copilului intr-un mediu multicultural, competitiv si care sa ii permita sa invete sa devina independent si sa se echipeze corespunzator pentru viitor.

Totodata, membrii echipei Mirunette au trait experiente internationale care le-au schimbat viata si i-au ajutat in parcursul profesional. Asadar, suntem atat beneficiarii cat si promotorii studiului in strainatate.

Pentru ca ne dorim sa aducem o contributie substantiala in mediul educational romanesc, ajutam elevii sa se specializeze in strainatate si ii incurajam activ sa revina in tara cu un suflu nou, asigurandu-ne garantia unui real progres.

What do we offer?

Programele de vara sunt primul pas pe care il propunem ca alternativa de vacanta si proces de dezvoltare personala. Daca taberele de vara vor capta atentia copilului tau, atunci poate ii starnesc si interesul pentru invatare iar studiile in UK, SUA sau Olanda reprezinta pasul urmator catre o cariera de succes. Pentru intampinarea acestei nevoi am dezvoltat servicii de consiliere personalizata pentru scoli si licee din intreaga lume, dar si pentru universitati de top din Europa.

What else?

Pentru a ajuta concret evolutia elevilor talentati si pasionati de studiul limbilor straine, Mirunette a oferit de-a lungul anilor si concursuri precum Mirunette Language Competition, un concurs national de limba engleza (in parteneriat cu British Council si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti) prin care participantii au sansa de a castiga o tabara internationala!

Prin concursul Earlscliffe Scholarship Competition, organizat in parteneriat cu Earlscliffe College, ne dorim sa oferim elevilor talentati sansa de a-si finaliza anii de liceu in cadrul unei institutii de top din Regatul Unit. Castigatorii primesc burse de pana la 50% din taxa anuala de scolarizare + multe alte oportunitati.

How does the future look?

Pentru viitor, Mirunette Education isi propune sa isi continue misiunea de a contribui intens la dezvoltarea personala a noii generatii. Totodata, prin oportunitatile oferite, credem ca putem cultiva si dorinta tinerilor de a se intoarce acasa cu forte proaspete pentru a face o schimbare care conteaza.

Intra pe site-ul nostru si descopera mai multe!