UNTEATRU, noul partener Mirunette

Unteatru, noul partener Mirunette

UNTEATRU, noul partener Mirunette, se numara printre membrii echipei care contribuie la organizarea etapei 2020 a concursului Mirunette Language Competition.

Etapa de inscriere a concursului a luat sfarsit. Prin acest prilej, dorim sa felicitam toti cei peste 1.500 de participanti, dar si sa multumim partenerilor care fac posibila realizarea unuia dintre cele mai relevante concursuri nationale gratuite de limba engleza din Romania.

Prin acest articol dorim sa ne prezentam aprecierile fata de Teatrul unteatru, noul partener Mirunette si unul dintre sponsorii nostri culturali. In ceea ce priveste alegerea partenerilor, echipa Mirunette Education a avut in vedere aspecte precum dezvoltarea personala si profesionala a participantilor si relevanta premiilor oferite de acestia.

Conceptul ,,unteatru”

UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorinţa înfiinţării unui spaţiu dedicat activităţilor artistice. Apariţia unui teatru independent înseamnă 10 % din reţeaua de teatre bucureştene. Trăsătura care conferă unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural care a ramas neschimbat: UNTEATRU nu serveşte scopurilor comerciale, nu se supune conceptului de teatru comercial. El funcţioneaza ca vitrină în care produsul cultural devine exponat iar spectatorul vizitator. Fondatorii isi doresc oferirea vizibilitatii şi promovarii tânărului artist pentru care pătrunderea într-un sistem este foarte dificilă.

Ceea ce transforma un Unteatru in noul partener Mirunette este chiar grija si dorinta de a oferi persoanelor talentate si perseverente ceva alternativ.

Ca tot veni vorba de alternativ, ce spuneti sa ne petrecem altfel weekend-ul acesta? Daca cinema-ul, shopping-ul sau plimbarile prin oras vi se par cam repetitive uneori, atunci va invitam la luati parte la spectacolele oferite de indragitul teatru independent. Este nevoie de o singura vizita pentru a va convinge si aprecia cu adevarat conceptul.

Noua personal ne place foarte mult In a Forest Dark and Deep, un spectacol de Iarina Demian cu Tudor Chirila si Mihaela Sirbu. Povestea prezinta doi frati marcati de o relatie disfunctionala care se reintalnesc dupa o lunga perioada de timp. Intalnirea pare a fi presarata de incaierari si ascunzisuri.

Daca deja v-am trezit spiritul artistic si dorinta unei activitati alternative, atunci va invitam sa aruncati o privire pe intreaga lista de spectacole unteatru.